INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA RUSIEI

VIDEO Cum se pierde Supercupa Rusiei la penalty-uri » A vrut să fie tehnic, dar s-a făcut de rîs după o execuție penibilă

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 14:03

Zenit St. Petersburg a cîștigat Supercupa Rusiei în fața celor de la Lokomotiv Moscova, 4-3 la penalty-uri, după ce în timpul regulamentar scorul fusese 1-1.

Niasse deschisese scorul pentru deținătoarea Cupei (28), însă campioana Zenit a egalat cu 7 minute înainte de final prin Smolnikov, după o pasă a lui Axel Witsel. Egalitatea s-a menținut și după prelungiri și s-a trecut la executarea loviturilor de pedeapsă.

Hulk a transformat primul, însă Grigorjev a comis-o, iar Lokomotiv rămînea în urmă după prima serie. Shatov a ratat și la 3-2, oferindu-i șansa lui Corluka să-și readucă echipa în joc. Degeaba însă! Croatul a încercat o execuție spectaculoasă, dar ”scărița” sa a fost una de cascadorii rîsului ( VIDEO la minutul 4:45).

Criscito a transformat lovitura decisivă, iar Zenit a pus mîna și pe Supercupa Rusiei.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
johnconstantine.
johnconstantine.  •  13 Iulie 2015, 15:14

Cum se pierde Supercupa ..pff sa i intrebam pe cei de la fcsb:)))))

neuer1606
neuer1606  •  13 Iulie 2015, 14:43

Penibil Corluka, pana si un coplil de 10 ani batea mai bine...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează