INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Cum se pregăteşte Cristiano Ronaldo fără minge, după cartonaşul roşu văzut în meciul cu Cordoba

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 15:41

Jurnaliştii de la AS au publicat imagini cu fotbalistul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, făcînd stretching şi lucrîndu-şi musculatura picioarelor.

Starul portughez va reveni în lotul madrilenilor abia peste două etape, după ce a fost suspendat pentru un cartonaş roşu primit în meciul cu Cordoba, 1-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  31 Ianuarie 2015, 08:15

"abia" peste doua etape?? Pentru ce a facut, trebuia sa ia 3 fluierand. Dar tinand cont ca audientele fara el sunt la pamant, normal ca e protejat. Nu sunt hater, sunt constient ca si Messi daca facea asa ceva (desi nu e genul) lua tot doua etape.

alexandru2768
alexandru2768  •  30 Ianuarie 2015, 18:56

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

lapusneanul
lapusneanul  •  30 Ianuarie 2015, 17:26

penibili, penibili, penibili...daca nu era eliminat se pregatea cu balonul ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează