INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

VIDEO Curg acuzele la adresa FIFA! Dezvăluiri incredibile » Cît a costat hențul lui Thierry Henry din meciul cu Irlanda

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 21:57

Directorul executiv al Federaţiei Irlandeze de Fotbal, John Delaney, a declarat pentru postul RTE Soccer că FIFA i-a dat bani forului său pentru a evita un proces după ce Irlanda a pierdut calificarea la Cupa Mondială din 2010 în urma unui gol marcat după un henţ al francezului Thierry Henry.

"Am simţit că putem duce această problemă în instanţă împotriva FIFA. Dacă vă aduceţi amintea atitudinea lui Blatter de atunci, el a rîs de noi. M-am dus să-l văd şi i-a spus ce avem de gînd să facem. Apoi am ajuns la un acord. Discuţia a avut loc vineri, iar luni acordul a fost semnat. Cred că a fost o înţelegere bună pentru federaţia irlandeză", a spus Delaney.

John Delaney nu a putut să dezvăluie suma primită de federaţia irlandeză, deoarece a semnat o clauză de confidenţialitate, dar presa de la Dublin a scris că ar fi fost vorba de cinci milioane de euro.

Naţionala Franţei s-a calificat la turneul final al Cupei Mondiale din 2010, după ce a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1 după prelungiri, cu reprezentativa Irlandei, în returul barajului european. Irlandezii au deschis scorul prin Robbie Keane, în minutul 32, francezii reuşind egalarea prin Gallas, în minutul 103, după o fază la care Thierry Henry a comis henţ. În meciul tur de baraj, Franţa a învins cu scorul de 1-0.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
797421907031999
Csaba Fábián  •  05 Iunie 2015, 20:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redarrow
redarrow  •  05 Iunie 2015, 09:48
Postat de zizu pe 05 Iunie 2015, 08:39

si uite asa pun pariu pe salariul meu pana la pensie,peste vreo 10 ani ,va iesi la iveala dovedit ca si barboianu a luat intradevar bani de la becali.....! repet ,sunt absolut convins de asta!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  05 Iunie 2015, 09:38
Postat de gesepistii pe 05 Iunie 2015, 08:44

Anghelache tu esti?

nuuuu.......sunt constiinta pe care nu o aveti

Vezi toate comentariile (14)
Comentează