INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Dan Petrescu despre transferul lui Ianis Hagi la Rangers: „Presiunea e fantastică acolo”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 18:16

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a afirmat că mutarea lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) la Rangers va fi benefică fotbalistului.

„E un lucru extraordinar. Campionatul de-acolo este foarte bun. E bine pentru el că joacă la Glasgow. Dacă juca la altă echipă, era foarte greu, pentru că nu avea cu cine să joace.

Are un antrenor extraordinar, pe Gerrard. Dar nu știu dacă îi vor da timp, pentru că am înțeles că e un împrumut doar pe 6 luni. Nu o să-l aștepte nimeni. Presiunea e fantastică, la fel și clubul. Numai de el o să depindă. Eu îi doresc multă baftă”, a afirmat Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

IANIS HAGI A FOST PREZENTAT CA UN STAR

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk până la finalul sezonului în curs. Vicecampioana Scoției trebuie să plătească 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al internaționalului român. Ianis va purta tricoul cu numărul 7. „Decarul” naționalei României a fost prezentat vineri, apoi a susținut primul antrenament alături de noii colegi. 

13 minute la debut

Ianis Hagi a bifat primele 13 minute în tricoul lui Rangers la confruntarea cu Aberdeen, scor 0-0. Chiar dacă nu a reușit să își conducă echipa spre victorie, Hagi jr. i-a impresionat pe scoțieni. (Detalii AICI)

Match Preview CFR Cluj - FCSB

vezi și:

VIDEO Dan Petrescu, șocat de moartea lui Ilie Bărbulescu: „E o tragedie incredibilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close