INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Declarație incredibilă făcută de Mourinho » Dă vina pe Guardiola după pasul greșit făcut de United: "Cluburile mari sunt pedepsite pe piața transferurilor"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 12:11

Manchester United a remizat cu Burnley 2-2, de Boxing Day. După meci, Jose Mourinho, managerul lui United, dă vina pe investițiile mai mari făcute de rivala la titlu pentru diferența uriașă din clasament: ”Pe ei nu-i obligă istoria să câștige titlul, precum pe noi, club cu o mare tradiție”.

Mourinho caută mereu scuze după ce Manchester United pierde puncte în lupta pentru titlu, depărtându-se tot mai mult de obiectiv. Managerul a lăsat accidentările și avantajul zilelor mai multe de pregătire ale rivalelor, dar a trecut la transferuri. După ce abia a scos un 2-2 cu Burnley chiar pe Old Trafford,  portughezul solicită întăriri. Deși marți a avut titulari 3 din cele mai tari achiziții ale verii, Paul Pogba, Nemanja Matici și Romelu Lukaku.

Vezi aici video cu rezumatul meciului Manchester United - Burnley

"Nu e destul cât am cheltuit. Suntem în al doilea an de încercări în reconstrucția unei echipe care nu e între cele mai bune din lume. Una e să fii un club mare, și alta, echipă mare de fotbal. Manchester City cumpără fundași la prețuri de atacanți. Când vorbești despre cluburi mari, te referi la istoria lor și din cauza asta sunt pedepsite pe piața transferurilor", spune Mou. El explică presiunea pusă și de tradiție pe United: "Tottenham, Arsenal și Chelsea n-au responsabilitatea titlului, pentru că nu sunt obligate să-l câștige, ca în cazul nostru". 

322.000.000 €a cheltuit Mourinho pentru achiziții de când a venit la Man. United. Tot într-un sezon și jumătate, Guardiola l-a depășit la City, 455 de milioane

17 puncte a pierdut Mourinho în acest campionat din totalul de 60. Man. United are al treilea cel mai prolific atac și a treia cea mai bună defensivă din Premier League

"Am avut 15 ocazii să marcăm în ultimele două meciuri și am încasat trei goluri de rahat și încă unu dintr-o lovitură liberă uimitoare. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar sunt fericit pentru jucători. Au făcut ce-au putut" Jose Mourinho, manager Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
771545396317549
Eugen Iustin  •  27 Decembrie 2017, 18:12

Il umileste Guardiola pe unde il prinde.

lionforever
lionforever  •  27 Decembrie 2017, 16:11

De muriniho a rămas doar numele .

10154099813529868
Cami Nebi  •  27 Decembrie 2017, 15:36

,,Marti a avut pe teren trei mari achizitii ale verii:Pogba,Matici si Lukaku...".In care dintre veri a venit Pogba,ca sigur nu a venit la Man.United odata cu Matici si Lukaku!Offf!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează