INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

VIDEO Declarații cutremurătoare făcute de Neymar: "Nu îmi simțeam picioarele! Puteam să-mi închei cariera"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 14:54

Într-un interviu realizat de Gerard Pique, pentru The Players Tribune, Neymar a vorbit despre momentul din Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014, când a fost accidentat în sferturile meciului contra Columbiei, de Zuniga.

"Accidentarea aceea a fost cel mai rău moment. În acea săptămână doar plângeam. Îi vedeam pe părinți plângând, iar prietenii mei erau triști.

Nu puteam să îmi ridic picioarele, nu le puteam mișca. Doctorul m-a scos de pe teren și am început să plâng pentru că mă durea mult și nu îmi simțeam picioarele. La spital mi-au zis «Vestea bună este că vei putea mergea iar, dacă lovitura era 2 centrimetri într-o parte, fotbalul se termina pentru tine».

Mi-ar fi plăcut mai mult să fiu pe teren și să pierd cu 7-1 (n.r. semifinala cu Germania) decât să mă accidentez", a spus Neymar potrivit Marca.

Vezi aici VIDEO cu intarea lui Zuniga

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează