INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA VIGO - BARCELONA 4-3

VIDEO Dezastru la meciul 600 al lui Iniesta » Celta e singura echipă care a învins de 3 ori în campionat Barca lui Enrique

Iniesta (tras de braț de Radoja) n-a înscris al 56-lea său gol catalan // FOTO Reuters
Iniesta (tras de braț de Radoja) n-a înscris al 56-lea său gol catalan // FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

Luis Enrique nici n-ar fi vrut să-l folosească duminică. Plănuia o sărbătoare specială pentru Iniesta, la meciul 600 blaugrana în toate competițiile: sâmbătă, 15 octombrie, cu La Coruna. Pe Camp Nou.

Dar jocul de la Vigo l-a obligat să apeleze la Don Andres. La pauză, era 3-0 pentru Celta. Atunci a intrat căpitanul. Cu Iniesta în iarbă, Barcelona a marcat trei goluri, două fiind provocate de el. Însă catalanii au mai primit unul. Și 4-3 scor final.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Iar i-a bătut Iago

Antrenorul știa ce poate Celta. E singura echipă care l-a învins pe Lucho de trei ori în campionat. Sezonul și victoria. Ultimele două partide semănând mult:

  • 1 noiembrie 2014 - 1-0 chiar în Catalunya
  • 23 septembrie 2015 - 4-1 pe "Balaidos". 3-0 după o oră, două goluri în 4 minute (26-30). "Dublă" Iago Aspas
  • 2 octombrie 2016 - 4-3 tot în Galicia. 3-0 la pauză, trei goluri în 11 minute (22-33). Iago Aspas, gol și coautor la autogolul lui Mathieu

Vinovați

Acum, în afara absenței lui Messi, Barca a avut 3 probleme insurmontabile: Busquets, cel mai slab joc blaugrana, Mathieu (a respins în proprie poartă) și Ter Stegen.

Ultimul încercând un lob peste Pablo Hernandez. A greșit, mingea l-a lovit în cap pe Hernandez și a ricoșat în plasă. Fără acel gol, de 4-2, catalanii ar fi putut probabil egala.

"Ter Stegen s-a crezut Messi"

Mass-media iberică l-a ironizat pe Ter Stegen pentru eroarea de la ultimul gol al galicienilor.

"Neamțul s-a crezut Messi pentru o clipă", a scris cotidianul La Vanguardia, în timp ce comentatorul televiziunii Movistar+ a spus: "Ter Stegen a vrut să-l imite pe Garrincha, dar nu va fi niciodată Garrincha".

Portarul și-a cerut scuze: "Am pierdut din cauza mea". Însă antrenorul Barcei a întrebat nervos: "Așteptați să-l ucid? A fost doar o greșeală!".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează