INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Dezlănțuiți după pauză » Betis - Barcelona 0-5: Spectacol total oferit de Messi, aplaudat la scenă deschisă

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Robert PopaJURNALISPORT - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 13:02

FC Barcelona s-a impus duminică seara cu 5-0 pe terenul lui Betis, în etapa cu numărul 20 din La Liga.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, în care Vermaelen a părăsit terenul accidentat, acuzând dureri la gamba stângă, catalanii au marcat de cinci ori în doar 30 de minute. Prima dată prin Rakitici, la capătul unui contraatac ('59). Messi a dublat apoi avantajul cu un șut din careu, după o pasă a lui Busquets ('64).

A urmat apoi golul spectaculos din voleu al lui Suarez, în urma unei centrări a lui Rakitici ('69). Peste doar 11 minute, Messi a plecat într-o cursă solitară, a trecut de doi adversari, și a punctat pentru 4-0. Suarez a închis tabela în minutul '89, la o fază unde a fost servit excelent de Messi.

Barcelona înregistrează, astfel, a 17-a victorie stagională și acumulează 54 de puncte în campionat. Liderul din La Liga se află în acest moment la 19 puncte de rivala Real Madrid, care a trecut aseară cu 7-1 de echipa românului Florin Andone, Deportivo La Coruna.

Următorul meci al catalanilor e programat joi, împotriva lui Espanyol, în manșa a doua din sferturile Cupei Spaniei. În tur, Barcelona a pierdut, scor 0-1.

BETIS FC BARCELONA

Real Betis: Adan - Francis, Feddal, Mandi, Durmisi - Javi García, Guardado, Fabian - Joaquín, Sergio Leon, Tello.
Rezerve: Dani Gimenez - Jordi Amat, Toșca, Camarasa, Narvaez, Boudebouz, Ruben Castro.
Antrenor: Quiqeu Setien

FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Vermaelen, Jordi Alba - Busquets, Rakitici, Andre Gomes, Sergi Roberto - Messi, Suarez.
Rezerve: Cillessen - Aleix Vidal, Umtiti, Digne, Paulinho, Alena, Deulofeu.
Antrenor: Ernesto Valverde

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
blatistu12
blatistu12  •  22 Ianuarie 2018, 23:58

Cum de castiga RONALDO BALONUL DE AUR,CAND ACEST MAGICIAN LEO MESSI INCANTA IN FIECARE MECI IN CARE JOACA,iar circarul ala JOACA 2,3 MECIURI bune SI castiga balonul de aur.NU E POSIBIL,TREBUIE SA SCHIBE CEVA FIFA LA DECERNAREA ACESTOR TROFEE.Leo e MAGIC, SI ATUMCI CIND NU PREA ARE CHEF,atinge de 4 ORIINGEA SI face spectacol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează