INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO "Diabolic" » Tăvălugul Neymar, o nouă reprezentație în Ligue 1: Decisiv la 10 din cele 12 goluri marcate de PSG!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2017 10:05

St. Etienne a încercat să-l închidă într-un "triunghi" de jucători, i-a blocat explozia extraordinară, dar brazilianul Neymar a provocat toate golurile parizienilor vineri seară, în victoria cu 3-0 pe Parc des Princes, unul dintre goluri fiind marcat foarte interesant de Cavani.

Nu a mai fost focul de artificii de la 6-2 cu Toulouse, cu două goluri și două assisturi marca Neymar, pentru că St. Etienne a vrut să-l blocheze din start. Cum atingea mingea, trei jucători îl închideau într-un triunghi, izolându-l aproape de marginea terenului.

Și alb-verzii au făcut orice pentru a-l dezechilibra. Inclusiv o mică palmă a fundașului Théophile-Catherine. L-au împiedicat să înscrie, însă le-a fost imposibil să-l anuleze. Iar la final, brazilianul a decis meciul.

Neymar a lansat toate cele trei goluri ale Parisului: o deviere cu exteriorul spre Cavani înaintea penaltyului de 1-0; o centrare rapidă și exactă, cu mult efect, la 2-0; o deschidere surprinzătoare pentru Meunier, care i-a pasat apoi lui Cavani în fața porții la 3-0. "Diabolic", a titrat L'Équipe.

Rezumatul VIDEO al partidei

În total, în 3 meciuri jucate la PSG, atacantul paulista a fost decisiv la 10 din cele 12 goluri marcate de roș-albaștri! Văzându-l în Ligue 1, Dubois, căpitanul lui Nantes, a exclamat: "Sar din fotoliu la fiecare atingere!". 

32 de dueluri a avut Neymar, cel puțin dublu față de orice alt jucător; a câștigat jumătate

100 de mingi a atins atacantul brazilian vineri seară, în fața lui Saint-Etienne

"Neymar e un mare jucător. El e viitorul fotbalului și, la un moment dat, va câștiga Balonul de Aur" Claudio Ranieri, antrenor Nantes

"Brazilianul a fost la originea celor trei goluri. Aceasta e semnătura fotbaliștilor mari. Eficiența, înainte de orice" Vincent Guerin, fost jucător PSG

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  26 August 2017, 10:36

Presupun ca merita si Neymar sa castige Balonul de Aur, a facut cea mai buna alegere pentru el, insa nu va fi usor sa castige Balonul, poate doar daca echipa sa va castiga CL!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează