INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO Diego Maradona e la un pas de promovare, dar a făcut un scandal uriaș! S-a certat cu arbitrii și a dat afară un jurnalist

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 12:36

Diego Maradona a câștigat cu Dorados turul finalei, 1-0 în fața lui Atlético San Luis, dar a fost eliminat după ce s-a certat cu arbitrii și cu antrenorul advers. Apoi, a dat afară din teren un reporter!

Chemat ca un salvator la Dorados de Sinaloa, Diego Maradona își poate atinge obiectivul. Când a venit, echipa era pe antepenultimul loc în liga secundă mexicană. Iar acum tocmai a câștigat prima manșă a finalei turneului de promovare, 1-0 acasă cu Atlético San Luis. Duminică, va fi returul, dar Dorados nu vor avea antrenorul alături. "El Pibe de Oro" va urmări meciul din tribună. E suspendat.

Joi seară, nemulțumit de deciziile arbitrilor, a protestat vehement și s-a certat apoi cu antrenorul adversarilor. A fost eliminat, fiind suspendat la revanșa din acest week-end. Al doilea "roșu" primit în acest sezon.  Nu a fost tot. După un scurt interviu pentru ESPN, la marginea terenului, Maradona a pătruns pe gazon. Reporterul a venit după el, încercând să-i pună o întrebare și de River - Boca. Diego s-a supărat. I-a dat mâna la o parte și i-a făcut semn jurnalistului să plece de pe teren: "N-ai voie aici, acolo trebuie să stai".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează