INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Diego Maradona, înfrângere la debut într-o atmosferă fabuloasă: „Mă doare sufletul”

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 09:35

Diego Maradona, noul antrenor al Gimnasiei La Plata, a pierdut în fața campioanei Racing, scor 1-2. „Nu plângeți, munciți mai mult!”, le-a spus Diego jucătorilor.

Prezentat pe 6 septembrie, într-un stadion în delir, Maradona trebuie să salveze de la retrogradare Gimnasia La Plata, ultima din clasament. Dar a început chiar împotriva campioanei Racing. Și a pierdut acasă, la debut. Trădat de propriul portar, care a scăpat mingea printre picioare, și de apărarea prea firavă. 

„Ne-a înscris goluri «murdare»”

„Sunt frustrat că n-am reușit să egalăm la sfârșit. Racing nu ne-a marcat golurile pe care le-a studiat pe video. Ne-a înscris goluri «murdare». Așa ne-a învins", s-a lamentat El Pibe de Oro, care le-a transmis jucătorilor la conferință: "Nu plângeți, munciți mai mult!".  

Diego suferă însă: „Mă întrebați dacă am dureri de cap după această înfrângere? Nu am dureri de cap. Mă doare sufletul”. 
 

+1 FOTO

„Am văzut o vedetă de cabaret”

N-a rezistat să nu ironizeze pe cineva. L-a găsit pe Eduardo "Chacho" Coudet, antrenorul lui Racing: „Arbitrul nu mi s-a părut atât de rău. Dar, privindu-l pe Chacho, parcă am văzut o vedetă de cabaret. Dansa, dădea din mâini, urla”. 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează