INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Discurs impresionant rostit la pauză de tehnicianul unei formaţii germane » Au învins ocupanta locului secund cu 6-0!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 15:24

Carsten Rump, secundul echipei germane Arminia Bielefeld, le-a ţinut un discurs impresionant jucătorilor săi înaintea meciului cu Eintracht Braunschweig, câştigat de Bielefeld cu 6-0.

Bielefeld se luptă pentru evitarea retrogradării în liga a doua germană, iar în urma victoriei cu Braunschweig a urcat deasupra locului de baraj, deşi e în continuare la egalitate de puncte cu formaţia de pe locul 16, TSV Munchen 1860.

"25.000 de oameni sunt acolo şi aşteaptă să explodaţi. 25.000! Se roagă la Dumnezeu să trageţi de voi, să îi provocaţi! Dar există un aspect şi mai important: când ajungeţi acasă, vă puteţi detaşa, cu ajutorul soţiilor voastre, al copiilor voştri, al prietenelor voastre. Totul!

Acasă, vă puteţi detaşa de tot ce se întâmplă aici. Şi ei sunt mereu acolo pentru voi. Întotdeauna! În fiecare zi, acasă! Dar astăzi sunt în tribune şi se roagă să îi provocaţi. De aceea înregistrăm asta, să o putem trimite soţiilor voastre chiar înaintea meciului.

Iar acum vreau să îmi promiteţi că veţi ieşi şi veţi da totul pentru familiile voastre. Pe parcursul tuturor celor 90 de minute! Pentru familiile voastre! Pentru copiii voştri! Veţi merge acolo şi veţi munci din greu de la început până la final. Vom câştiga acest meci, îmi puteţi promite asta?"

Bielefeld conducea deja cu 2-0 la pauza meciului cu ocupanta locului secund din Zweite Bundesliga, iar în repriza a doua, Arminia a mai marcat de alte patru ori.

Braunschweig a căzut acum pe locul trei şi are un deficit de trei puncte faţă de Stuttgart şi Hannovra, ocupantele primelor două poziţii. 

Ultimul sezon al Arminiei Bielefeld în Bundesliga a fost 2008-2009.

 

Inspiring German team talk leads to 6-0 romp

This is an incredible, inspiring speech - no wonder Arminia Bielefeld then won 6-0!

Posted by Goal.com on Tuesday, 16 May 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
106452019897999
Eduard Girnita  •  16 Mai 2017, 23:51

Asta e doar un mic rezumat.Sunt convins ca a spus mai multe .La noi ajungea doar " focu' e la ei" .Atat stim atat putem.

fangigi
fangigi  •  16 Mai 2017, 18:53

Impresionant! Fotbalistul roman e de zece ori mai talentat decat un neamt, dar mai mereu joaca in dorul Lelii, nu are motivatie si se multumeste cu putin!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează