INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAŢIILOR

VIDEO Două goluri geniale! » Neymar este idolul Braziliei după 2-0 cu Mexic

Încă o lecţie de fotbal de la Neymar, MVP şi cu Japonia (3-0), şi cu Mexic
// Foto: Guliver/GettyImages
Încă o lecţie de fotbal de la Neymar, MVP şi cu Japonia (3-0), şi cu Mexic // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 21:40

Un voleu a la Zidane şi un şir de fente fabuloase. Neymar îi ajută pe protestatarii brazilieni cu fotbalul său de poveste.

A aflat Neymar ce au strigat în stradă tinerii furioşi, înfruntînd şi la Fortaleza bastoanele şi gloanţele de cauciuc: " Brazilia, trezeşte-te! Un profesor valorează mai mult decît Neymar". Şi Neymar le-a răspuns, pe Instagram, înaintea meciului cu Mexic: "Voi juca pentru voi. Şi eu vreau o ţară mai dreaptă, mai sigură, mai onestă, cu un sistem de sănătate mai bun. Vă voi ajuta cu fotbalul meu".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, a cîntat imnul Braziliei alături de corul impresionant, "a cappella", al celor 63.000 de fani de pe "Castelao", oferindu-le cel mai frumos joc. Un voleu cu stîngul magic, la fel ca al lui Zidane în finala Ligii Campionilor din 2002, şi un şirag de perle printre adversarii sedaţi au propulsat Selecao în semifinalele Cupei Confederaţiilor. "El este zeul fotbalului", anunţă selecţionerul Scolari. "El ne va aduce, în 2014, al şaselea titlu mondial". Şi Brazilia va ieşi în stradă pentru sărbătoare.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close