INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Dribling senzațional în derby-ul AS Roma - Juventus 1-2 » Ronaldo l-a ridiculizat pe Smalling!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 15:42

Cristiano Ronaldo l-a amețit pe fundașul central al celor de la Roma, Chris Smalling, cu un dribling spectaculos în minutul 20.

Torinezii nu se pot bucura pe deplin de această victorie. Merih Demiral, 21 de ani, fundaș central, care traversa o formă de excepție, s-a accidentat grav și sezonul este terminat pentru fundașul turc.

Vezi AICI VIDEO cu faza!

Aseară, Juventus s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul romanilor. Merih Demiral a deschis rapid scorul în minutul 3, iar Ronaldo a majorat diferența printr-o lovitura de la 11 metri. Roma a încercat să întoarcă soarta meciului, dar a reușit doar un gol de onoare, prin Diego Perotti in repriza secundă.

de Eduard Pătrașcu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jedela
jedela  •  13 Ianuarie 2020, 16:15

Ametit esti tu asta care debitezi aiurea. A fost un dribling si atat . Nimic spectaculos. Nici macar sa i iasa ceva din centrare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează