INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - MAN. UNITED 1-0

VIDEO După 44 de ani! » City a cîştigat duelul cu United şi a devenit favorită la cîştigarea titlului în Premier League

Momentul-cheie: Kompany (în albastru) înscrie pentru 1-0 // Foto: Reuters
Momentul-cheie: Kompany (în albastru) înscrie pentru 1-0 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 01 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 00:15

Man. City e la un pas să fie campioană la golaveraj! "Cetăţenii", cu Pantilimon rezervă, n-au mai cucerit titlul din 1968.

Sutele de milioane investite de şeicul Mansour, din Emirate, au avut efect. După acest 1-0 cu Man. United (în tur a fost 6-1), City e aproape sigur noua campioană. Cu două etape înainte de final, are tot 83 de puncte, ca şi "diavolii", dar 8 reuşite în plus la golaveraj. Iată diferenţa!

VIDEO cu golul marcat de Kompany

Dacă ratează titlul, Sir Alex o face pe mîna lui. La început de aprilie, avea 8 puncte în faţa lui City. Şi le-a pierdut! Acum e în spatele rivalilor, cu şanse minime să revină pe primul loc. Ferguson, care aştepta al 13-lea său trofeu în Premier League (al 5-lea în ultimele 6 stagiuni), nu a mai fost după Man. City la sfîrşitul unui sezon din 1991!

Susţinuţi din tribună de Maradona, venit să-l vadă pe ginerele său Aguero, "cetăţenii" au pus presiune pe careul advers, însă nu au avut scînteia care să-i ajute să înscrie. Au deschis scorul doar la o fază fixă, un corner, în prelungirile primei reprize, cînd Kompany l-a depăşit pe Smalling în aer şi a lovit excelent cu capul. 1-0. A fost golul care a decis probabil campionatul.

479428-anglia-2-etape.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  01 Mai 2012, 10:44

Foarte interesant duelul Newcastle-City...daca gazdele cistiga, au in continuare sanse la CL iar daca City cistiga atunci oaspetii au prima sansa la titlu. De vazut...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează