INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

VIDEO Echipa de milioane de euro a lui PSG, eliminată din Cupă de o nou-promovată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 23:17

Cupa Franţei îşi păstrează reputaţia! Ca şi în sezoanele trecute, favoritele au fost eliminate pe capete, dar bomba a venit astăzi. Nou-promovata Dijon a trecut cu 3-2 de PSG şi s-a calificat în sferturile de finală.

Kombouare a trimis în teren o mare parte din vedetele cumpărate în această vară, printre care Gameiro sau Lugano, şi rezultatul s-a văzut imediat. După numai 20 de minute, PSG conducea deja cu 2-0 după golurile lui Bahebeck şi Erding.

Gazdele au revenit însă şi pînă la pauză au reuşit să egaleze: Sankhare în minutul 30 şi Berenguer în minutul 33 au stabilit scorul primei reprize. Vezi aici rezumatul primei părţi!

Surpiza s-a produs însă în partea a doua. Brice Jovial a marcat în minutul 61 din penalty şi a calificat-o pe Dijon în sferturile de finală. Vezi aici golul lui Jovial!

În sferturi s-au mai calificat Marseille (4-0 cu Lens) şi Lorient (2-1 cu Montpellier). Astăzi se vor disputa şi ultimele meciuri din optimile de finală: Nice - Sochaux, Le Mans - Rennes, Saint-Etienne - Lyon, Lille - Sedan, Auxerre - Caen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
stegaru
stegaru  •  27 Octombrie 2011, 11:23

Divizionara seundă Dijon a trecut cu 3-2 de PSG şi s-a calificat în ... sunteti praf,ziaristi de 2 lei,dijon e in prima liga ma ratatilor.

kitesku
kitesku  •  27 Octombrie 2011, 00:58

Bai retarzilor,Dijon joaca-n prima divizie!ce ziaristi avem!

tzasty
tzasty  •  26 Octombrie 2011, 23:17

Ma bucur foarte mult ca sunteti gazetari si nu ingineri. La cat sunteti de incapabili multi oameni ar fi avut avut de suferit in urma "mucii" voastre. 1. Diijon este in Liga 1 a Frantei (mai mult chiar au jucat cu PSG la sfarsitul saptamanii si au pierdut 0-2) 2. Gameiro a intrat in minutul 70 in locul lui Erdinc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează