INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORD

VIDEO El este cel mai rapid fotbalist din lume » A alergat cu o viteză de 38 km/h

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 12:27

Bruno Henrique (28 de ani, extremă dreapta), jucătorul lui Flamengo, a devenit cel mai rapid fotbalist din lume, atingând viteza de 38 km/h în meciul Flamengo - Internacional 2-0, din sferturile de finală ale Copei Libertadores!

În partida în care a reușit și o „dublă”, Henrique l-a depăşit pe Gareth Bale (30 de ani), fostul conducător al acestui top cu 36.9 km/h.

CINE ESTE BRUNO HENRIQUE 

Henrique și-a început cariera de fotbalist profesionist la Cruzeiro. Au urmat apoi Uberlandia, Itumbiara și Goias, toate în Brazilia.  

Apogeul carierei sale a fost reprezentat de perioada Wolfsburg, echipă pentru care a evoluat între februarie 2016 și ianuarie 2017. După experiența din Germania, a revenit în țara natală, la Santos. Din luna ianuarie a acestui an, Bruno Henrique este jucătorul lui Flamengo. 

17 meciuria jucat Henrique pentru Wolfsburg, perioadă de timp în care a reușit două pase decisive

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează