INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Eroicul Navas e portarul anului » 6 parade incredibile în prima repriză: Keylor a fost decisiv în meciul cu Celta, 3-1

Navas (în verde) agață în ultima clipă mingea lui Iago Aspas // Foto: AFP
Navas (în verde) agață în ultima clipă mingea lui Iago Aspas // Foto: AFP

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

Madridul voia să scape în vară de goalkeeper și să-l dea la Manchester în schimbul lui De Gea, iar acum Navas e printre cei mai buni la Real. A luat doar 3 goluri în 9 etape.

În vară, Keylor Navas n-a vrut să plece și, pînă la urmă, a rămas la Real, pentru că transferul lui De Gea, de la Manchester la Madrid, a fost înregistrat la un minut după finișul mercato! Atunci, los blancos au fost foarte dezamăgiți. Acum, sînt primii datorită portarului costarican.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, Keylor a fost iarăși o "caracatiță", brațele sale ca niște tentacule blocînd mingile lansate de atacanții gazdelor. Și Celta are trei guri de foc: Nolito (7 goluri), Aspas (4) și Orellana (3). Dar goalkeeperul blanco le-a interzis orice reușită în prima repriză. Șase parade, una mai frumoasă ca alta, exasperîndu-și adversarii. "Espectacular!", a exclamat Marca.

A cedat o singură dată, tîrziu, cînd Nolito a înscris la 2-0 pentru Real (85). Chiar și în 10 (Cabral eliminat), Celta a forțat egalarea, însă Marcelo a făcut 3-1 în al 5-lea minut de prelungire. Încă un succes madrilen (6), prima înfrîngere a galicienilor.

1 gola primit Navas la fiecare al 10-lea șut pe poartă în acest campionat (3 goluri după 29 de mingi cadrate)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close