INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

EXCLUSIV Totul despre viața privată a lui Mutu: „Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar și yacht-ul! Am pierdut 3 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 20:15 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 08:47

Adrian Mutu, fostul mare fotbalist român, a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, programată miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.ro și a dezvăluit de ce și-a vândut casa din Miami după scandalul de la Chelsea.

Totul despre viața privată a lui Mutu: „Mi-am vândut casa din Miami la partaj”

„Povestea cu Chelsea e încheiată de mult. Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea... Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor.

Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. 

Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel  pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian... Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit am bani”, a spus Adrian Mutu.

„Au fost momente în care n-am fost responsabil și-mi asum. Eu recunosc... Totul face parte din trecutul meu și nu o să-l reneg niciodată. Eu sunt omul care sunt pentru că am greșit! Am învățat din întâmplările mele. Viața mea a fost o lecție. Nicio greșeală gravă pe care am făcut-o n-am mai repetat-o. Am învățat și am știut să merg mai departe. Trecutul nu mă definește pe mine ca om. Am fost un copil și am făcut greșeli. Am fost criticat, am plătit. Acum sunt tată, soț și antrenor. Sunt o persoană matură și încerc să dau cele mai bune sfaturi. Pentru mine, cel mai grav lucru în momentul de față este irosirea de talent. Iar mulți spun că mi-am irosit talentul. Dacă știam la momentul respectiv cum să gestionez problemele din viața mea, sigur jucam la un nivel și mai mare. Și eram și printre cei mai buni fotbaliști din lume și lângă Hagi, Balaci și Dobrin”
- Adrian Mutu la „Prietenii lui Ovidiu”

URMĂREȘTE AICI INTREGRAL EMISIUNEA CU ADRIAN MUTU

Citește și alte știri despre Adrian Mutu: 

EXCLUSIV Giovanni Becali, despre marea eroare a lui Adrian Mutu: „Putea să aibă 50 de milioane de euro”

Adrian Mutu și-a pus viața pe tavă: „Trecutul nu mă definește pe mine ca om! Viața mea a fost o lecție"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
145763443346652
Leonard Negoiță  •  18 Octombrie 2019, 19:35
Postat de sibman pe 18 Octombrie 2019, 10:21

Esti varza Mutule. Sa lasi o asemenea bunaciune....

Nu a lăsat-o el.. ar fi vrut el să mai fie cu ea. Oricum a făcut bine fata aceea .. o pramatie ca mutu asta merită.

sibman
sibman  •  18 Octombrie 2019, 10:21

Esti varza Mutule. Sa lasi o asemenea bunaciune....

826978110754508
Sirbu Cristea  •  18 Octombrie 2019, 09:09

cauta-ti banii pierduti la traficantii de droguri

Vezi toate comentariile (10)
Comentează