INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

VIDEO Executat » Un jucător de la Olympique Marseille nu va uita meciul cu Lens niciodată după ce a fost lovit oribil într-o zonă sensibilă

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 10:37

Olympique Marseille a cîştigat meciul cu Lens, scor 2-1 şi are 4 puncte peste Paris Saint Germain înaintea meciului direct din etapa a 13-a. 

Jucătorul lui OM, Marina Lemina, a ieşit cel mai şifonat din acest meci, după ce a fost lovit groaznic într-o zonă sensibilă de Loick Landre.

Din fericire pentru gazde, Lemina a putut termina jocul, chiar dacă s-a resimţit după acest moment.

Marseille a deschis scorul în minutul 11 prin N'Koulou, însă la pauză a fost egal, 1-1, după ce Guillaume a egalat cu 14 minute înainte de final. Thauvin a înscris golul victoriei în minutul 60 dintr-o pasă a lui Gignac.

VEZI VIDEO!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 02:17

ce titlu, aveam impresia ca e si un video cu o decapitare al qaida in direct, ca tot e la mare pret moda asta, "virala", pe internet. absolut dezgustator e nu doar ce fac descreieratii aia de jihadisti, dar si cei care preiau si posteaza filmuletele lor decapitatoare, nu sunt intregi la cap. cat despre ontopic... imi place prenumele ala... marina..)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează