INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Exercițiu "nebun" de imaginație al argentinienilor » Mesajul lui Dumnezeu pentru Messi! Ce a ieșit vedeți aici!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 15:14

Zeci de mesaje, manifestații și mostre de iubire pentru Lionel Messi, zilnic, în Argentina și peste tot în lume. De când a anunțat că se retrage din națională, superstarul Barcelonei a fost copleșit cu rugăminți pentru a reveni asupra deciziei.

Pe internet circulă tot felul de filmulețe cu fani dornici să-l asigure pe argentinian că este foarte iubit. Un copil plânge neconsolat și-i cere să nu se retragă, o profesoară i-a trimis o scrisoare, implorându-l să revină de dragul copiilor care-l idolatrizează. 

Cel mai nebun exercițiu de imaginație însă este cel în care Dumnezeu îi vorbește lui Messi. Iată, mai jos, un filmuleț, care se încheie cu un omagiu absolut: "Să nu-l lăsăm să plece pe cel mai mare din toate timpurile!"

"Leo, nu-ți pot cere să nu plângi în cel mai trist moment. E bine să schimbi durerea cu lacrimile. Nu pot evita asta, deși aș vrea. Lumea poate fi foarte crudă, Leo. Critică ceea ce e diferit, ceea ce e altfel, ceea ce nu înțelege. Știu despre ce-ți vorbesc.

Leo, fiul meu, nu au fost în zadar încercările mele pe terenurile pe care ai învățat să domini ceea ce era greu de nedominat. Te-am făcut micuț ca să-ți dorești mereu să crești. Și ai crescut până la cer. Te-am făcut umil, ți-am făcut inima sensibilă. Câte victime ai lăsat întinse pe teren, câte eroi de neatins au suferit din cauza talentului tău. Ai depășit toate obstacolele, ai fost lovit, ai primit coate în figură, ți-a fost frântă inima, ți-am inundat ochii cu lacrimi. Ți-am propus să fii unic și ai reușit!

Hai, Leo, arată-le că a fi modest înseamnă să fii exemplu pentru toți copiii din lume. Hai, Leo, îmbracă tricoul cu numărul 10 și trage de el până-l rupi! Simte din nou că mingea o ating toți, dar doar ea e a ta. Cere-o. Condu-o cum făceai în Rosario, pune magie în fiecare pasă.

Te-am binecuvântat cu un talent absolut, ai fost ales drept unicul, drept cel mai mare, ești moștenitorul acestui vast imperiu, Leo. Și îți promit, când va veni timpul, vei avea totul la picioare, vei trimite mingea în cerul porții. O să alergi și o să mă cauți printre nori. Și eu voi spune: cerul ăsta e albastru și alb pentru că e al tău.

Privește-ți din nou cerul, Leo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
don.uci
don.uci  •  05 Iulie 2016, 16:51

Umil? Modest? sa nu exageram :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează