INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

VIDEO » Fabbiani înscrie primul său gol pentru River şi aduce victoria "milionarilor" cu Rosario Central

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Fostul atacant al lui CFR Cluj, Cristian Fabbiani, a marcat primul său gol pentru River Plate în partida pe care "milionarii" au cîştigat-o în deplasare, scor 2-1, în faţa lui Rosario Central. Fabbiani a punctat decisiv pentru echipa sa în minutul 67 al partidei, aducînd victoria lui River în etapa a doua din Clausura.

După două runde, River Plate este pe 4 în campionat cu 4 puncte, două mai puţin decît liderii Newell's, Huracan şi Arsenal de Sarandi.

Vezi golul înscris de Fabbiani

Playtech: BOMBĂ! Vestea uriașă dată de șeful Pfizer. Milioane de români trebuie să afle ce pățesc


Comentarii (12)
 •  17 Februarie 2009, 02:11

Ok,Fabianni a plecat de la CFR deoarece nu se mai intelegea nici cu Andone nici cu Muresan,in plus Paszkani a declarat ca Fabianni este regretat de femei,barmani,ospatari..Cand Fabianni a auzit asta a zis ca nu o sa mai joace niciodata la Cluj.Ok,"lo",scuze pt. limbajul de la celalalta postare!

 •  16 Februarie 2009, 15:37

@CFRRR Nu am vorbit de CFR, Steaua sau alte echipe din fotbalul pe care tu il numesti mioritic si nici nu am vreo preferinta dintre aceste echipe. Mai mult, nici nu am comparat jucatorul cu vreunul din camionatul nostru pentru ca era vorba de 10-15 mil si nu imi aduc aminte de vreo echipa care sa fi costat atat, dar vreun jucator. E bine ca te mandresti cu jucatorii plecati de la echipa ta favorita dar nu ar fi mai bine sa te intrebi de ce a plecat, daca tot e atat de exceptional?

 •  16 Februarie 2009, 14:17

Lo,oaie proasta ai si tras concluzia ca fotbalul argentinian e mai slab ca si cel mioritic,nu!!??? Hai brr la pascut !! Altceva,golul lui Fabianni de la 25-28 metri daca-l dadea vreo oaie gen Ratzoi era "fenomenal,extraordinar,etc"

Vezi toate comentariile (12)
Comentează