INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Ferguson e furios după ce City s-a apropiat la 3 puncte: ”Sîntem nişte proşti. Ne-am bătut singuri joc de noi!” :S

Rooney a marcat de două ori cu Everton, dar n-a fost suficient pentru victorie (foto: Reuters)
Rooney a marcat de două ori cu Everton, dar n-a fost suficient pentru victorie (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 11:15

Manchester United tremură. Are de ce. A pierdut 5 puncte în ultimele trei etape, iar City a profitat şi nu mai are de recuperat decît trei lungimi cu doar trei runde înaintea terminării actualei ediţii din Premier League.

Vezi aici un video cu United - Everton 4-4.

În faţa pericolului, Alex Ferguson nu şi-a ascuns furia pe elevii săi, care doar au remizat ”acasă” cu Everton, 4-4, deşi au condus cu 4-2, fiind egalaţi în două minute (83, 84). ”Sîntem nişte proşti. Ne-am bătut singuri joc de noi. Nu-mi vine să cred că am primit patru goluri într-un asemenea meci”, a zis managerul ”diavolilor”, sărind pe apărători: ”Au fost teribil de slabi. Au dormit adesea, şi-au lăsat concentrarea la vestiare”.

Vezi aici un rezumat cu Sunderland - City 0-2.

Dincolo, la City, Roberto Mancini a rămas prudent după triumful de la Wolverhampton (2-0): ”Performanţa noastră nu e perfectă, dar esenţial este că am cîştigat. Sîntem acolo sus, însă tot United are prima şansă”. Lunea viitoare se va disputa cu cuţitele pe masă: City - United.

Ultimele 3 runde
MAN. UNITED (83p/86-32): Man. City (d), Swansea (a), Sunderland (d).
MAN CITY (80p/87-27): Man. United (a), Newcastle (d), QPR (a).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
yo_yo
yo_yo  •  23 Aprilie 2012, 12:43
Postat de gtafan pe 23 Aprilie 2012, 11:52

Sper ca City sa o invinga pe United si sa o egaleze la puncte. De remarcat ca City are un golaveraj superior lui United, deci daca City castiga toate cele 3 partide pe care le mai are are sanse de 95% sa ia campionatul.

daca city castiga partida directa apoi merg cap la cap e 100% campioana. se ia rezultatul direct si e greu de crezut ca manU bate cu 5-0. si daca face egal e practic campioana. Oricum si daca ia bataie de la city nu cred ca e campionatul terminat, man city are o deplasare f grea la newcastle care au 7 victorii in ultimele 7 meciuri.

tachebacanu
tachebacanu  •  23 Aprilie 2012, 12:19

Nu degeaba esti SIR,este cat se poate de corect in afirmatia facuta.Pai cei care au vazut meciul n-au cum sa-l contrazica.Chestia este Sir Ferguson ca e cam "tabacita"echipa.Sunt de acord ca GIGS siSCHOLL au valoare,dar ptr. Dinamo ci nu ptr. Man.United,ca doar nu vrei sa-i scoti la pensie de varsta???!!!

gtafan
gtafan  •  23 Aprilie 2012, 11:52

Sper ca City sa o invinga pe United si sa o egaleze la puncte. De remarcat ca City are un golaveraj superior lui United, deci daca City castiga toate cele 3 partide pe care le mai are are sanse de 95% sa ia campionatul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează