INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Final DRAMATIC în Inter - Napoli! Un meci comprimat în 3 minute fantastice

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 23:47

Inter și Napoli au oferit un meci pe cinste în această seară, în etapa a 18-a a Serie A. Finalul a fost unul dramatic: gazdele au dat lovitura în prelungiri, 1-0, iar oaspeții au terminat cu doi oameni mai puțin și au irosit șansa de a se apropia de Juventus. 

Spre finalul unei dispute echilibrate, Inter putea primi penalty în minutul 88, la pătrunderea energică în careu a lui Keita Balde, stopată de Albiol.

Rămasă în inferioritate din minutul 81, după eliminarea lui Koulibaly, Napoli a fost foarte aproape să deschidă scorul în minutul 89, dar Asamoah a respins eroic de pe linia porții. 

Vezi VIDEO cu cele mai tari faze

Inter a luat toate punctele în primul minut al prelungirilor, grație rezervei Lautaro Martinez, iar Napoli a mai luat un "roșu", Insigne în 90+5. 

Napoletanii nu profită de semieșecul lui Juventus, 2-2 cu Atalanta, și sunt la 9 puncte de lider, în timp ce trupa lui Spalletti se apropie la 5 puncte de locul 2. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  27 Decembrie 2018, 03:53

Dar de bara transversala a lui Icardi din secunda 3 a meciului nu ziceti nimic? A fost un moment unicat in intreaga istorie a fotbalului de cand exista el. Eu nu cred ca a mai existat asa ceva nicaieri niciodata.

luker
luker  •  27 Decembrie 2018, 02:40

Cam asta a ajuns fotbalul italian. Nimic 85 de minute, te plictisesti. Apoi in ultimele 2-3 minute, gol si alte evenimente. Totul la sfarsit. Daia si investitiile s-au redus considerabil. Un campionat plictisitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close