INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPECIAL

VIDEO Fotbalul nu e joc de domnişoare » Trei momente extreme din fotbalul continental

John Terry +2   FOTO
John Terry

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 20:20

Terry, două coaste rupte

Căpitanul lui Chelsea a jucat accidentat grav două meciuri! John Terry, 31 de ani, şi-a rupt două coaste săptămîna trecută, la turul cu Benfica, din "sferturile" Ligii, apoi a fost folosit şi în campionat, cu Aston Villa, şi la returul cu Benfica (2-1, scor general 3-1). "Nu mai puteam să respir", a declarat Terry, înlocuit miercuri în minutul 59. (foto 1)

I-au zburat dinţii!

Un moment teribil miercuri, la Real - Apoel (5-2, după 3-0 în tur în "sferturile" Ligii). În minutul 60, fundaşul ciprioţilor Paulo Jorge s-a lovit violent de un coleg, pierzîndu-şi doi dinţi (foto) în ciocnirea aeriană. După, acesta şi-a mai scos un dinte la marginea terenului şi a continuat meciul pînă la capăt. (foto 2) VEZI AICI VIDEO!

Arbitru cu capul spart

S-a întîmplat în Bosnia. Miercuri, la Banja Luka (Borac - Zeljeznicar, în semifinalele Cupei), unul dintre asistenţi a fost rănit grav în minutul 68, cînd fanii au aruncat cu obiecte contondente, spărgîndu-i capul! Meciul a fost suspendat de "central" la scorul de 0-1, iar Zeljeznicar a cîştigat la "masa verde". (foto 3)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
victor_l
victor_l  •  06 Aprilie 2012, 09:26

Autorul e chiar venit cu pluta si nu stie ca fotbalul e practicat de domnisoare/doamne? E practicat in mod organizat in competiti la fel ca ale fotbalistilor barbati, chiar daca de mai mica anvergura? Daca autorul spunea ca alfel este fotbalul practicat de barbati fata de cel de femei era in regula.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează