INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

VIDEO Fotbalul pierde oficial încă un titan: Raul a hotărît să se retragă, la 38 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 12:51

Ajuns la New York Cosmos, Raul Gonzalez se va retrage din activitate în noiembrie, atunci cînd se încheie sezonul fotbalistic în SUA, anunță AS.

Are 38 de ani, însă în decembrie 2014 a ales să mai evolueze și la New York Cosmos, deși petrecuse doi ani în Qatar, la Al Sadd.

Sursa citată susține că Raul deja le-a comunicat șefilor decizia sa, iar aceștia au fost de acord să rupă contractul.

Din cîte se pare Raul nu mai poate duce antrenamentele zilnice și și-ar dori să devină la Madrid, pentru a sta mai mult timp cu familia.

Raul Gonzalez este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lume. Are peste 100 de selecții în naționala Spaniei și mai bine de 700 de meciuri la Real Madrid, unde a marcat 323 de goluri.

A cîștigat de 3 ori Liga Campionilor, de două ori Cupa Intercontinentală și multe alte trofee interne în Spania, Germania (Schalke) și Qatar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fancraiova
fancraiova  •  14 Octombrie 2015, 15:23

Respect Raul Madrid o adevarata legenda a fotbalului mondial pacat ca nu a fost luat in lot de del bosque sa aiba si el in palmarès campionatu mondial sau european cred ca ar fi meritat pentru tôt ce a facut pentru spania

adicn
adicn  •  14 Octombrie 2015, 15:10
Postat de goering pe 14 Octombrie 2015, 13:56

Ce jucator,ce caracter..ce om! Rarirate.

Subscriu în totalitate!

4patraulea
4patraulea  •  14 Octombrie 2015, 14:34

da' cand vreti sa se retraga, la 88?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close