INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

VIDEO+FOTO A scos din joc 4 adversari! Pasă de geniu inventată de unul dintre mijlocașii lui Guardiola

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 18:25

Manchester City și Burnley au jucat pe Etihad în șaisprezecimile de finală din FA Cup, într-o partidă în care gruparea antrenată de Pep Guardiola a făcut din nou spectacol.

Remarcatul zilei a fost mijlocașul Ilkay Gundogan, prin pasa de gol de la golul al doilea înscris de gazde, prin care a scos din joc patru adversari. 

În minutul 58, la scorul de 1-1, Aguero și Gundogan au intrat într-o combinație la marginea careului de 16 metri, iar mijlocașul neamț a trimis o pasă cu călcâiul, prin care a scos din joc patru oponenți și l-a lăsat pe argentinian singur cu portarul.

Aguero a avut de îndeplinit o simplă formalitate și i-a dus în avantaj pe cei de la City, care au fost conduși după golul lui Burnley din minutul 25.

VIDEO cu pasa trimisă de Gundogan

Partida dintre City și Burnely s-a încheiat cu victoria 4-1 a cetățenilor, pentru care Aguero a marcat de două ori și au mai punctat Sane și Bernardo Silva.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează