INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - BORUSSIA DORTMUND 1-3

VIDEO+FOTO AC Milan, surclasată de Borussia Dortmund » Evoluţie dezamăgitoare pentru adversara craiovenilor din Europa League

Foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 16:17

AC Milan, adversara echipei CS U Craiova în turul al treilea preliminar Europa League, a pierdut cu 1-3 meciul amical jucat împotriva Borussiei Dortmund la International Champions Cup.

Nemţii au controlat mare partea a meciului şi s-au impus graţie "dublei" reuşite de Aubameyang şi a golului marcat de mijlocaşul Nuri Şahin. Turcul a deschis scorul, iar Aubameyang a majorat diferenţa datorită unui penalty obţinut de Pulisici.

Pentru AC Milan a redus din diferenţă  Carlos Bacca, în urma unei gafe în defensiva Borussiei: nou-transferatul Zagadou a pierdut balonul la aproximativ 40 de metri de poartă, iar Bacca l-a învins pe Weidenfeller cu un şut bine plasat.

 În partea a doua, gabonezul Aubameyang a mai punctat o dată, la capătul unei acţiuni-fulger a trupei lui Bosz: Gonzalo Castro a recuperat balonul în jumătatea adversă şi i-a pasat lui Pulisici pe partea stângă, pentru ca americanul să centreze excelent în faţa porţii, unde se afla Aubameyang. 

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei!

La turneul International Champions Cup din Asia mai participă şi Arsenal, Lyon, Bayern şi Inter.

CS U Craiova joacă împotriva lui AC Milan la Severin în prima manşă a turului al treilea din Europa League de pe data de 27 iulie, timp ce returul din Italia va avea loc pe 3 august.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Iulie 2017, 10:41

Din pacate, Bundesliga inca nu se stie daca va mai fi transmisa la noi. Lasa ca avem campionatul belgian...

westfield
westfield  •  18 Iulie 2017, 18:58

E clar, ce mai vb noi aici...CSU are prima sansa. Oricum stiam de la maestrul Cartu ca intre cele 2 echipe nu e mare diferenta.

kwd2015
kwd2015  •  18 Iulie 2017, 17:59
Postat de baruch pe 18 Iulie 2017, 17:08

uite asa o s-o bata si craiova. ce zic eu "craiova", poate castiga micutul procesul de paternitate cu echipa lui de liga a 4-a si-si trimite badea garzii sa-i bata de-adevaratelea pe milanezi :)

pai altfel n-au nicio sansa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează