INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAINZ - LEIPZIG 3-0

VIDEO + FOTO Alexandru Maxim, gol în meciul care o poate salva pe Mainz de la retrogradare

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 19:07

Alexandru Maxim (27 de ani) a marcat un gol în victoria lui Mainz, scor 3-0, cu Leipzig.

Mainz a părăsit locurile retrogradabile în Bundesliga după victoria obținută în fața vicecampioanei RB Leipzig. Elevii lui Sandro Schwarz au lăsat inițiativa oaspeților și au lovit de câte ori au avut ocazia pe contraatac.

Prima dată au înscris din penalty, prin De Blasis, în minutul 29. Defensiva a funcționat excelent în partea secundă, Leipzig nereușind să trimită vreun șut pe spațiul porții lui Mainz.

Alexandru Maxim a fost introdus în minutul 83 și a reușit să înscrie doar două minute mai târziu. Mijlocașul român a reluat dintr-o poziție ușoară, de la 10 metri, fără vreun fundaș în preajmă.

Bote Baku a mai lovit o dată pe contraatac, în minutul 90.

Mainz va juca în ultimele două etape contra lui Dortmund, în deplasare, și cu Werder Bremen, pe teren propriu.

clasament bundesliga 

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează