INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - OSASUNA 7-1

VIDEO+FOTO » Barcelona a făcut instrucție cu Osasuna și a ajuns la 101 de goluri în La Liga, scor 7-1! Mascherano a bifat o premieră

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 22:57

Barcelona a câștigat fără drept de apel pe propriul teren în fața Osasunei, în etapa a 34-a, scor 7-1, și s-a distanțat la 3 puncte de ocupanta locului 2, Real Madrid.

Messi a deschis scorul în minutul 12, iar după o jumătate de oră scursă din meci catalanii aveau 2-0 pe tabelă, după reușita lui Gomes.

Osasuna a avut o răbufnire de orgoliu imediat după pauză, însă același Gomes a refăcut diferența de două goluri în minutul 56. Messi și-a mai trecut și el o dată numele pe lista marcatorilor 5 minute mai târziu.

În următoarele 10 minute, Barcelona a mai punctat de două ori prin Paco Alcacer și Mascherano, ultimul dintr-o lovitură de pedeapsă, fiind la primul gol în tricoul catalanilor în 391 de partide. Scorul final a fost stabilit de același Paco Alcacer, înainte cu 4 minute de final.

Barcelona e lider în La Liga, cu 78 de puncte, la trei lungimi peste Real Madrid, care are două partide în minus, una dintre ele fiind programată în această seară, de la ora 22:30, cu Deportivo la Coruna. Osasuna rămâne ultima, cu doar 18 puncte.

101 de goluri
a marcat Barcelona în acest sezon de La Liga

BARCELONA - OSASUNA 7-1 VIDEO / TEXT
Au marcat: Messi 12, 61, Gomes 30, 57, Paco 64, 86, Mascherano 67 / Torres 48

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Mascherano, Pique, Digne - Busquets - Suarez, Rkitici, Gomes, Turan - Messi, Paco
Rezerve: Cillessen, Alena, Alba, Iniesta, Roberto, Suarez, Umtiti

Osasuna: Sirigu - Redrado, Oier, Mondragon, Fuentes - Torres, Fausto, Merida, De Las Cuevas - Romero, Leon
Rezerve: Fernandez, Kodro, Marquez, Olavide, Clerc, Causic, Barja

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează