INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - BETIS 2-0

VIDEO+FOTO Barcelona - Betis 2-0 » Meci de coșmar pentru Alin Toșca! Românul a marcat în proprie poartă

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 23:24

Barcelona a debutat în noul sezon din La Liga împotriva lui Betis, în meciul de pe Camp Nou, pe care l-a câștigat fără nicio problemă, scor 2-0.

Alin Toșca a fost titular în formația andaluzilor, iar în minutul 36 a deviat mingea lui Deulofeu în propria poartă și a dat posibilitatea catalanilor să deschidă scorul. Trei minute mai târziu, Sergi Roberto a stabilit scorul final.

Barcelona - Betis Sevilla 2-0
Au marcat: Toșca ag. 36, Sergi Roberto 39
Click AICI pentru liveTEXT! / VIDEO cu golurile!

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitic, Sergi Roberto - Messi, Alcácer, Deulofeu

Betis: Adán - Barragán, Mandi, Feddal, Toșca - Guardado, Camarasa, Narváez, Joaquín, Nahuel - Sergio León

 
 

Marca, decizie neașteptată

Catalanii au luat decizia ca în locul numelor de pe tricouri să apară scris ”Barcelona” în memoria victimelor atentatelor teroriste de joi, din Catalonia.

Jurnaliștii de la Marca, ziarul de casă al Realului, au adoptat și ei această strategie și au prezentat într-un mod inedit echipa Barcelonei care va juca împotriva lui Betis.

Astfel, jurnaliștii spanioli au scris în dreptul celor 11 titulari, dar și în dreptul rezervelor, același nume: Barcelona.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
merace
merace  •  21 August 2017, 10:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Voua nu va dadea nimic. Ce, voi sunteti Barcelona?! :D hahaha

randew
randew  •  21 August 2017, 08:44

daca va uitati macar la rezumat vedeati ca nu a fost chiar asa un meci de cosmar pentru Tosca, desi sunt dinamovist, la faza autogolului daca nu devia Tosca mingea o baga Messi in poarta, acelasi rezultat.. ce va mai pasa de sport voi si cancan acelasi format...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  21 August 2017, 08:29

Da ce gol a dat Neymar ! Si Messi a dat 3 bare care si acum vibreaza !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează