INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA REGELUI

VIDEO + FOTO Barcelona s-a calificat în finala Cupei » Record stabilit de formația lui Luis Enrique + reacție nervoasă a antrenorului

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 08:50

Barcelona s-a calificat aseară în finala Cupei Regelui Spaniei, după 1-1 cu Valencia, 8-1 la general.

Profitînd de victoria din tur, 7-0, Barcelona și-a odihnit jucătorii de bază și a trimis în teren mai multe rezerve. Valencia a deschis scorul în minutul 38, prin Alvaro Negredo, care a scăpat singur cu portarul Ter Stegen, și l-a învins pe neamț.

În a doua repriză, "liliecii" nu au mai putut marca, iar în minutul 84, Barcelona a egalat prin tînărul Kaptoum, introdus cu două minute înainte. Acesta se află la primul gol pentru catalani, în trei meciuri.

Vezi AICI video!

După acest egal, Barcelona a ajuns la 29 de meciuri consecutive fără înfrîngere, în toate competițiile, și a stabilit un record în istoria echipei. Precedentul record, de 28 de meciuri, a fost stabilit în 2011, cînd antrenor era Pep Guardiola.

Luis Enrique, nervos

Deși Barcelona era cu un pas în semifinale, Luis Enrique a fost extrem de nemulțumit pe durata meciului.

În minutul 25, antrenorul a ieșit la marginea terenului și a țipat la jucătorii săi. În plus, tehnicianul a fost atît de nervos încît a dat cu o sticlă de apă de pămînt.

Vezi AICI foto

În a doua semifinală a Cupei Regelui Spaniei se vor duela Celta Vigo și Sevilla. În tur, Sevilla s-a impus cu 4-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează