CAMPIONATE    •   WIGAN - MANCHESTER CITY 1-0

VIDEO + FOTO Bătaie generală după ce City a fost eliminată de o echipă din Liga a 3-a! Sergio Aguero a lovit un suporter și Pep Guardiola și-a împins rivalul pe tunel

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Theodor Jumătate Marti, 20 Februarie

Manchester City a fost eliminată din FA Cup de o echipă din liga a treia, Wigan, într-un meci plin de incidente, 0-1. Eliminarea lui Delph, de la sfârșitul primei reprize, a declanșat nebuniaVisul lui Guardiola de a cuceri patru trofee în acest sezon - Premier, Champions, FA Cup și Cupa Ligii - s-a încheiat.

Pep și-a luat adio de la Cupa Angliei, dar nu s-ar fi așteptat ca Manchester City, atât de bună și atât de lăudată, să fie eliminată în "optimi" de Wigan, o echipă din liga a 3-a!  0-1, după un meci în care a jucat o repriză întreagă în inferioritate, primind gol în minutul 78 de la Will Grigg, nord-irlandezul faimos pentru cântecul fanilor "naționalei" sale la Euro 2016 (Will Grigg's on fire). (VIDEO aici cu golul)

Încăierare între manageri

Eliminarea lui Delph (45+2), în urma unui tackling violent pentru care arbitrul Anthony a vrut inițial să dea "galben", răzgândindu-se și eliminându-l direct pe fundașul stânga al lui City, a provocat o mulțime de incidente.

Imediat, Guardiola a avut un schimb dur de replici pe margine cu managerul advers, Paul Cook. Au fost aproape să se încaiere, mai ales după ce a intervenit și Agüero. Pe tunelul spre vestiare, Pep și Cook s-au împins și s-au insultat, fiind despărțiți cu greu într-o grămadă deschisă. 

Fanul agresiv a fost victima

La final, nebunia a atins cote maxime. Fanii lui Wigan au invadat terenul, iar unul dintre ei a sărit să-l lovească pe Agüero. Atacatorul a devenit victimă, primind un pumn în față de la argentinian. Agüero, înconjurat de suporterii furioși ai gazdelor, a fost salvat de fizioterapeutul Steven Lilley.

Chiar și după ce jucătorii plecaseră la cabine, stewarzii și polițiștii încercau să-i liniștească pe susținătorii lui City, care aruncau în ei cu tot ce găseau în tribună. O seară isterică pe "DW Stadium" din Wigan. 

"Vreți să mă întrebați de fotbal, întrebați-mă! Nu s-a întâmplat nimic pe tunel. Managerul lor ar trebui să stea acolo unde îi este locul, atât. Adversarii au fost foarte agresivi. Am primit gol la unicul șut pe poartă al lui Wigan. O singură greșeală și am ieșit din competiție. Suntem triști, era frumos în FA Cup, dar Wigan merită să meargă mai departe" Pep Guardiola, manager Manchester City

"Ar trebui să vorbim doar despre meci. Ne-am înfuriat pentru că eu eram convins că Delph merita direct cartonaș roșu, iar Pep și stafful său m-au contrazis" Paul Cook, manager Wigan

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

magic4ever  •  20 Februarie 2018, 13:17

O sa iasa cat de curand si din UCL daca intalneste Bayern, Barca sau Real...a jucat aproape cu cea mai buna echipa si a fost eliminat de o echipa din liga 3...penibil

zagna  •  20 Februarie 2018, 13:00

pep, ai dat-o in bara, managerul lui Wigan si-a facut treaba: te-a invins !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase