INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO+FOTO Colegii joacă, Neymar în vacanță » Brazilianul și-a făcut codițe rasta blonde!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 11:19

Brazilianul Neymar, 26 de ani, și-a schimbat iar freza, însă fanii nu i-o vor putea admira la meciul cu Nantes. Atacantul a fost lăsat să plece deja la Sao Paulo, ca să-și revină după durerile la aductori.

Neymar n-a fost menajat doar la meciul cu Orléans din "optimile" Cupei Ligii. Secretul păstrat de PSG a fost aflat de L'Equipe: atacantul s-a întors deja ieri în Brazilia și nu va mai juca în 2018, în partida cu Nantes, de mâine. Fanii campioanei Franței au ratat ocazia de a-i admira noua coafură, făcută pentru Crăciun. După ce a avut creastă și "sărmăluțe" Mondiale, Neymar și-a făcut codițe rasta blonde și s-a ras prin părțile laterale.

Două săptămâni relax

Antrenorul Thomas Tuchel a fost de acord să-i dea drumul mai devreme în vacanță, pentru a se odihni după problemele la aductorii piciorului drept acuzate în ultimele săptămâni, din cauza cărora nu a fost 100% apt. Cum a ajuns acasă, Neymar și-a și chemat frizerul la vila sa din la Sao Paulo. El n-a jucat la PSG în ultimele două etape (amânate din cauza protestelor "vestelor galbene") și e așteptat să revină la Paris pe 2 ianuarie. 

ney

Neymar a afișat noul look pe Instagram Story. A încheiat prima parte a sezonului cu 16 goluri și 8 assisturi la PSG 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luker
luker  •  22 Decembrie 2018, 07:16

Chiar ca senzational. Eu nu am mai vazut asa ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează