INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-3

VIDEO + FOTO Coșmarul catalan! Real Madrid, umilită în El Clasico după o repriză secundă catastrofală! Messi, Suarez și Vidal au semnat victoria Barcelonei

FOTO: Reuters +40   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 15:52

Proaspăta câștigătoare a Campionatului Mondial al Cluburilor, Real Madrid a cedat categoric în marele derby cu FC Barcelona, chiar pe teren propriu, scor 0-3. Madrilenii au început mai bine meciul, chiar au controlat prima parte a jocului, când Barcelona s-a mulțumit să dea replica doar pe contraatac.

Tot pe contraatac a venit și primul gol, cel marcat de Luis Suarez. Uruguayanul a executat-o pe Real Madrid în minutul 54, când a fost servit în fața porții de Sergi Roberto.

De aici totul a luat-o la vale pentru Real Madrid. Prima dată în minutul 59, când Sergio Ramos a fost iertat de eliminare, deși l-a lovit în figură pe Suarez. Peste doar 4 minute, după o avalanșă de ratări la poarta lui Navas, Carvajal a respins o minge cu mâna și a fost eliminat. Penalty pentru Barcelona.

Lionel Messi, care a avut până atunci o evoluție destul de ștearsă, nu i-a dat nicio șansă lui Navas și a înscris golul de 2-0, suficient pentru victoria cu numărul 44 din acest an pentru Barcelona, adică tot atâtea câte are și marea rivală.

Finalul de meci a aparținut tot celor de la Real Madrid, care deși a jucat în inferioritate numerică jumătate de oră a avut câteva ocazii uriașe de a marca. Totuși, Barcelona nu s-a mulțumit cu atât, iar la ultima fază a meciului, Lionel Messi l-a servit pe Aleix Vidal, iar acesta a înscris cu un șut din 14 metri, care a trecut pe sub ghinionistul Keylor Navas. 

FC Barcelona adună 45 de puncte și în 17 partide a pus deja 9 puncte peste principala urmăritoare, Atletico Madrid. Real Madrid este pe locul 4, cu doar 31 de puncte. Are 5 puncte sub locul 2 (cu un meci mai puțin) și 3 sub Valencia, care e pe 3.

***

FINAL REAL MADRID - BARCELONA 0-3 (L. Suarez 54, Messi 64, A. Vidal 90+3)
*Cristiano Ronaldo a înscris în minutul 2, dar de la margine s-a semnalizat corect ofsaid
**Carvajal este eliminat pentru un henț în careu 

VEZI LIVETEXT PARTIDA! / VIDEO AICI

Echipele de start:
Real Madrid:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro - Modrici, Kovacici, Kroos - Ronaldo, Benzema
Rezerve: Casilla, Isco, Asensio, Bale, Nacho, Hernandez, Lucas

Barcelona: ter Stegen - Sergi, Pique, Vermaelen, Alba - Busquets - Rakitici, Iniesta - Paulinho - Messi, Suarez
Rezerve: Cillessen, Digne, A. Gomes, Mascherano, Semedo, D. Suarez, A. Vidal

 
 

***

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
valyomanyd
valyomanyd  •  24 Decembrie 2017, 01:36
Postat de vasy86le pe 23 Decembrie 2017, 20:45

Nu inteleg, care e umilinta? Real a jucat in 10 din minute 62, ziceti ca Real a avut cateva ocazii imense de a marca in 10 oameni, care e pana la urma umilinta? scorul? Umilinta era daca nu misca nimic in fata Barcelonei, daca jucau 11 contra 11 si nu aveau nici o ocazie de gol.

Real - Barcelona , scor de neprezentare , NADA MAS! :))

lord_marzipan
lord_marzipan  •  24 Decembrie 2017, 00:22

sunt fan Barca si ma bucura nespus aceasta victorie, campionatul e lung dar Barca are un avantaj comfortabil pe care trebuie sa il gestioneze inteligent. Pentru toti cei care sustineti ca real trebuie sa scape de zidane sunteti niste ingrati nesimtiti in ton cu echipa aia de aroganti care nu are respect pentru nimic. Zidane merita mult mai mult respect pentru ce a facut si cum a gestionat situatia dupa demiterea lui Ancelotti. Ce alternative mai bune ar exista pentru ei in momentul de fata? Lasa-ti omul sa lucreze si sunt sigur ca va redresa echipa.

mplttev
mplttev  •  23 Decembrie 2017, 22:03

Măi băieți, voi n-ați jucat nici dată fotbal profesionist și nu aveți habar ce e ăla și cum se arbitrează. Mâna lipită de corp face parte și este corp, mai ales când e lipită la piept și mingea lovește din față. Dar voi ce să știți?! Mingea a atins mâna, înseamnă că e henț! Mai sunt și alte cazuri când nu e henț deși mingea lovește mâna adversarului cum ar fi șut de la mică distanță iar mâna apropiată de corp (nu neapărat lipită).

Vezi toate comentariile (39)
Comentează