INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO + FOTO Coutinho, primele imagini în echipamentul Barcelonei » Ce a declarat Coutinho pe Camp Nou: "Voi juca alături de idolii mei"

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 09:39

Brazilianul Philippe Coutinho, 25 de ani, a fost prezent ieri la Camp Nou, după ce Barcelona l-a cumpărat de la Liverpool pentru 160 de milioane de euro.

Mijlocașul s-a pozat în echipamentul Barcelonei și a făcut primele declarații după ce a semnat cu echipa catalană.

"Salutări, fani ai Barcelonei. Sunt aici și este un vis devenit realitate. Sper să vă văd și la prezentare. Hai Barcelona! Sunt foarte încântat și fericit. Să fiu aici este un vis, mereu am spus-o. Vreau să câștig trofee și să îi fac fericiți pe fani, să joc mereu cu bucurie.

Este incredibil să știu că voi juca alături de idolii mei, cu Leo, Luis, Pique, Iniesta, Busquets. Toți sunt jucători mari. Sunt bucuros și sper să învăț de la ei", a spus Coutinho potrivit Mundo Deportivo.

Brazilianul va avea astăzi o conferință de presă și va fi prezentat oficial, la un eveniment la care vor avea acces și fanii.

 

14.000.000 €pe sezon este salariul lui Coutinho la FC Barcelona (2018-2023)

54 de goluri și 46 de assisturi a avut brazilianul la Liverpool în 201 meciuri (2013-2018)

12 goluri și 9 pase decisivereușise Coutinho în 20 de partide la Liverpool în acest sezon

8 goluria adunat atacantul în vârstă de 25 de ani în 32 de selecții la "naționala" Braziliei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează