INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

VIDEO+FOTO Derapaj pe scena de la Paris » Cel mai controversat moment de la gala Balonului de Aur: inclusiv Mbappe a rămas mască!

Foto: Reuters +3   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 10:38

Luka Modrici a câștigat aseară în premieră Balonul de Aur, dar cel mai controversat moment a fost când s-a anunțat decernarea premiului pentru cea mai bună jucătoare de fotbal din lume.

Ada Hegerberg (23 de ani), jucătoare la Lyon, a fost invitată pe scenă să primească trofeul și a fost pusă într-o situație jenantă. 

Ineditul prezentator al galei, celebrul DJ francez Martin Solveig, a încercat să destindă atmosfera cu o glumă, însă a avut o replică ofensatoare, care poate fi interpretată drept sexistă. El a rugat-o pe Hegerberg să pregătească intrarea în scenă a lui Mbappe cu un " twerk", adică dansul provocator bazat exclusiv pe mișcările ritmice ale posteriorului. "Știi cum se face?", a întrebat-o Martin pe Ada. 

Jucătoarea de fotbal a rămas perplex, la fel și Kylian Mbappe, aflat în primul rând din public. Ada a răspuns scurt: "Nu!". 

VIDEO cu momentul: 

Imediat după gală, prezentatorul și-a cerut scuze pe contul său de Twitter: "I-am explicat Adei și mi-a spus că a înțeles că e o glumă. Chiar și așa, le cer scuze tuturor care s-ar fi putut simți ofensați. Cel mai important, însă, felicitări Adei!".

 

Ce e twerk-ul

Balonul de Aur la fotbal masculin a fost câștigat de Luka Modrici, urmat de Cristiano Ronaldo și Antoine Grizmann. Messi s-a clasat abia pe locul 5, iar pe poziția a 4-a a fost Mbappe.

Clasamentul complet:

1: Luka Modric (CRO / Real Madrid)
2: Cristiano Ronaldo (POR / Juventus)
3: Antoine Griezmann (FRA / Atlético Madrid)
4: Kylian Mbappé (FRA / PSG)
5: Lionel Messi (ARG / FC Barcelona)
6: Mohamed Salah (EGY / Liverpool)
7: Raphaël Varane (FRA / Real Madrid)
8: Eden Hazard (BEL / Chelsea)
9: Kevin De Bruyne (BEL / Manchester City)
10: Harry Kane (ANG / Tottenham)
11: N'Golo Kanté (FRA / Chelsea)
12: Neymar (BRE / PSG)
13: Luis Suarez (URU / FC Barcelona)
14: Thibaut Courtois (BEL / Real Madrid)
15: Paul Pogba (FRA / Manchester United)
16: Sergio Agüero (ARG / Manchester City)
17: Gareth Bale (GAL / Real Madrid)
17: Karim Benzema (FRA / Real Madrid)
19: Roberto Firmino (BRE / Liverpool)
19: Ivan Rakitic (CRO / FC Barcelona)
19: Sergio Ramos (ESP / Real Madrid)
22: Edinson Cavani (URU / PSG)
22: Sadio Mané (SEN / Liverpool)
22: Marcelo (BRE / Real Madrid)
25: Alisson Becker (BRE / Liverpool)
25: Mario Mandzukic (CRO / Juventus)
25: Jan Oblak (SLO / Atlético Madrid)
28: Diego Godin (URU / Atlético Madrid)
29: Isco (ESP / Real Madrid)
29: Hugo Lloris (FRA / Tottenham).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1537217773043675
Octavian Ciobanu  •  05 Decembrie 2018, 12:06

Modrici e dintr-un sat de vlahi croati (morlaci dupa denumirea locala). Vlahii nu mai vorbesc limba lor (asemanatoare limbii romane) intrucat au fost slavizati.

alexzece
alexzece  •  04 Decembrie 2018, 20:06
Postat de ucluj2011 pe 04 Decembrie 2018, 12:54

A înnebunit lumea fraților. Și se duce de râpă cu acest Globalism și Feminism și CorectPolitic și NeoMarxism DEȘĂNȚAT , agresiv , umilitor și *** pentru oricine are măcar o urmă de bun simț și jumătate de creier. De tot ***. Dar va înceta și acest blestem al omenirii unde o mână de nemernici și *** *** dictează CUM trebuie să gândim , să vorbim , să ne uităm , să criticăm...

Bravo!Felicitari.Subscriu in totalitate.Let men be men and women be women.Si cateodata,un barbat si o femeie fac sex...na,ce sa-i faci....ghinion.

bogat
bogat  •  04 Decembrie 2018, 14:58

Sa fim de acord ca e deranjant sa fii castigatorul unui premiu si sa fii rugat sa se scalambai pe scena pentru un altul. Daca cineva iti cere asta inseamna ca implicit de considera mai putin meritoriu decat cel pentru care trebuie sa-ti hatzani fundul. Nu conteaza ca e femeie sau barbat, ca trebuie sa dea din fund sau sa se faca presh in fata altuia. Cand castigi te astepti sa fii cel celebrat si sa faca altii twerkuri pentru tine. Punct.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează