INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO+FOTO Diletta Leotta a comis-o la derby-ul Lazio - Juventus 3-1! A fost taxată de o rivală: „Pregătită de Sanremo...”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 18:20

Italianca Diletta Leotta (27 de ani), prezentatoare și reporter la televiziunea DAZN, a comis-o la derby-ul câștigat de Lazio în fața campioanei Juventus, scor 3-1. 

Frumoasa prezentatoare i-a atribuit lui Antonello Venditti cântecul „I Giardini di Marzo”, melodie care aparține de fapt lui Lucio Battisti și care a fost adoptată de fanii lui Lazio ca imn. Gafa a fost rapid taxată de fanii fotbalului italian pe rețele de socializare.

O reacție a avut și Paola Ferrari, o „rivală” a Dilettei. Aceasta a scris pe Twitter: „Pregătită de festivalul de la Sanremo...”.

I Giardini di Marzo, după Lazio - Juventus

Vezi și:

Lazio - Juventus 3-1 // VIDEO+FOTO MAGIC LA7IO! Campioana încasează primul KO din acest sezon, lupta la titlu se dă în trei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează