INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO&FOTO E oficial! Dani Alves i-a spulberat visele lui Pep și a semnat cu PSG: ”Vreau să devin campion”

Foto: Reuters +9   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 20:01

Una dintre cele mai importante mutări ale verii a avut loc astăzi. Dani Alves, 34 de ani, a semnat cu PSG, după un singur sezon petrecut la Juventus.

Brazilianul a venit liber de contract la Paris, după ce și-a reziliat înțelegerea cu campioana Italiei. El a fost convins să semneze după ce francezii i-au oferit un salariu dublu față de cel propus de Pep Guardiola, mai exact 12 milioane de lire sterline pe an. Fostul său antrenor de la Barcelona îl dorea la City, iar clubul englez era favorit să îi obțină semnătura.

Un rol important în acest transfer l-a avut și Maxwell, fostul fundaș brazilian fiind cel care a negociat cu Alves, din partea clubului PSG.

”Sunt foarte fericit să semnez cu PSG. În ultimii ani, am urmărit creșterea incredibilă de care acest club a avut parte. A devenit o putere în fotbalul european. La toate echipele la care am jucat, m-am străduit întotdeauna să le ajut pentru a ajunge cât mai sus posibil. Vin la Paris pentru a câștiga titlul. Știu ambițiile celor de aici și ale fanilor din lumea întreagă. Vom împărtăși împreună momente minunate”, a spus Dani Alves după ce s-a confirmat transferul, conform Espn.

”Îmi pare rău, Pep”

Fundașul a afirmat că nu are niciun regret pentru faptul că nu va reveni sub comanda lui Pep Guardiola, antrenor de care a fost foarte atașat în perioada în care erau împreună la Barcelona.

”Dacă Pep și cei de la City sunt dezamăgiți de decizia mea, îmi pare rău. Dar am venit la PSG pentru a fi campion”, a mai spus jucătorul, conform Daily Mail.

Alves a jucat în 33 de partide pentru Juventus în sezonul recent încheiat. A marcat șase goluri, a oferit șapte pase de gol și a contribuit la câștigarea titlului și a Cupei Italiei.

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează