INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO+FOTO Emery laudă debutul cu gol al lui Mbappé: "Și-a oferit talentul colectivului"

Foto: Reuters +12   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2017 12:07

MCN-ul parizian a dat prima reprezentație de gală, marcând 4 din cele 5 goluri în victoria lui PSG, 5-1 pe terenul lui Metz. Lui Kylian Mbappe i-a ajuns o oră pentru prima reușită la PSG, dar l-a și ajutat pe Cavani să semneze "dubla".

Nu s-au antrenat încă niciodată împreună, însă au făcut show de la prima reprezentație. Orice defensivă din Ligue trebuie să se teamă de noul trident formidabil.

MCN a decis triumful la scor de la Metz (5-1), în meciul jucat vineri seara, în care toți ochii fiind pe Mbappé. Kylian a punctat pentru 2-0 (59), puțin după ce Assou-Ekotto luase "roșu" direct, și tot el l-a servit pe Cavani pentru a reuși "dubla" (75). Deși a pierdut 8 mingi din 13, a fost mobil și a creat multe spații.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului Metz-PSG

"Și-a oferit talentul colectivului. A participat la destule acțiuni, a marcat și sunt mulțumit să-l avem în echipă. Jucătorii de mare talent se caută mereu pe teren", a remarcat Unay Emery.

L'Equipe i-a dat 7 la debut, notă inferioară lui Cavani și Neymar (8), brazilianul izbutind un gol, un assist și fiind implicat la celelalte 3 goluri. 

"Mbappé se va adapta. La Monaco, jocul echipei era mai vertical, în timp ce, la PSG, se axează mai mult pe posesie"
Mickaël Madar, fost atacant PSG, în L'Equipe

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
th3dog
th3dog  •  09 Septembrie 2017, 23:09

ok, atacul e stelar dar sa vedem si apararea cand o sa dea de un adversar redutabil

cneius
cneius  •  09 Septembrie 2017, 16:33

"trebuie să se teamă de noul trident formidabil..." - Formidabil !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează