INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO+FOTO Fernanda Colombo, arbitra din Brazilia devenită celebră pentru un gest amuzant, dezvăluie o oroare: „Mi-a propus 7.000 de dolari să mă întâlnesc cu un client”

FOTO: Instagram: fernandacolomboreal +12   FOTO
FOTO: Instagram: fernandacolomboreal

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 21:01

Fernanda Colombo, arbitră retrasă din activitate, afirmă că a primit o propunere imorală după ce gestul ei dintr-un meci demonstrativ a devenit viral.

Fernanda, în prezent prezentatoare TV la un post din Brazilia, a devenit celebră în întreaga lume pentru un gest amuzant făcut într-o partidă amicală. Frumoasa braziliancă a fluierat și a chemat un fotbalist la raport. S-a prefăcut că îi arată cartonașul galben, scoțând de fapt un șervețel cu care s-a șters pe frunte.

Celebritatea nu i-a priit Fernandei. Într-un mesaj postat pe Facebook, brazilianca a dezvăluit o propunere deplasată pe care a primit-o: „Am primit un mesaj care conținea o propunere sexuală imorală. M-a făcut să mă simt ca un gunoi. Eu sunt fericită să fac ceea ce îmi place și aș dori ca toată lumea să respecte calea pe care am ales-o. Sunt arbitră și jurnalistă, dar cineva mi-a propus 7.000 de dolari ca să mă întâlnesc cu clienții săi. Vă rog să mă respectați!”.

+13 FOTO

CITEȘTE ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Alexander Hleb, fost la Barcelona, face dezvăluiri bombă: „Ronaldinho și Deco veneau beți la antrenament. I-au vândut ca să n-aibă o influență negativă asupra lui Messi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
joschilotii
joschilotii  •  02 Iulie 2019, 23:25

7000 de brazilian real, inseamna vreo 1600 euro...pui tu diferenta boss?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează