INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO+FOTO Hoffenheim - Bayern, întrerupt în minutul 77! Scene fără precedent: fotbaliștii au refuzat să mai joace

Articol de - Publicat sambata, 29 februarie 2020 18:23

Meciul dintre Hoffenheim și Bayern Munchen a fost întrerupt de două ori, la scorul de 0-6, din cauza ultrașilor oaspeți.

Prima dată, meciul a fost întrerupt în minutul 67, pentru 3-4 minute. Motivul a fost un mesaj jignitor la adresa lui Dietmar Hopp patronul lui Hoffenheim: „Nimic nu s-a schimbat. Federația și-a încălcat cuvântul  dat. Hopp rămâne un fiu de târfă”. A doua oară când s-a întrerupt meciul, a fost în minutul 77. Fanii lui Bayern afișaseră un al doilea banner: „Tu, fiu de târfă”. Ultrașii îl acuză de crearea unui club artificial, atipic în peisajul fotbalistic german, în stilul celor de la RB Leipzig.

Hopp s-a mai războit și cu fanii celor de la Dortmund și de la Gladbach în trecut, din cauza aceluiași gen de mesaj.

VIDEO+FOTO Hoffenheim - Bayern, întrerupt în minutul 77! Scene fără precedent: fotbaliștii au refuzat să mai joace
Dietmar Hopp

Fotbaliștii au protestat

Jucătorii, antrenorul și oficialii lui Bayern s-au îndreptat de fiecare dată spre sectorul fanilor bavarezi și au încercat să îi calmeze. Oliver Kahn a coborât și el, dar arbitrul a fost de neînduplecat și a trimis jucătorii la vestiare de două ori, după afișarea bannerelor.

Partida a fost reluată pentru a doua oară, dar jucătorii celor două formații au refuzat să mai joace. Au plimbat mingea între ei 13 minute, în așteptarea fluierului final. Un fel de grevă a jucătorilor, solidari cu Hopp. O premieră în Bundesliga! Meciul a fost dus astfel la bun sfârșit. Dacă ar fi avut loc a treia întrerupere, Bayern putea să piardă la „masa verde”, însă n-a fost cazul.

Bayern și-a filmat suporterii, iar directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge a declarat că aceștia vor fi identificați și se vor lua măsuri dure împotriva lor.

Ultrașii au stricat momentul

Fanii lui Bayern au pregătit o coregrafie specială înaintea partidei. Au „aprins” întregul sector cu sute de torțe, sărbătorind 120 de ani de la înființarea clubului. Și jucătorii le-au dat motive de satisfacție, marcând 6 goluri în primele 62 de minute. Apoi a urmat haosul.

Vezi și:

Thibaut Courtois aprinde El Clasico: „Pe Messi îl privesc ca pe orice jucător de la Celta Vigo sau Levante” » Răspunsul catalanilor a fost extrem de ironic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
581534618615543
Robert Ivan  •  01 Martie 2020, 10:32
Postat de jack_the_stripper pe 01 Martie 2020, 09:12

„Ultrașii îl acuză de crearea unui club artificial, atipic în peisajul fotbalistic german...” Adică un fel de Universitatea Olguța? Sau Academia Stavrid?

Ancora Voluntari sau Astra Giurgiu din Ploiesti. Pandurii a jucat ieri cu Pandurii la Tg Jiu in Liga 2.

427951077389201
Mihai Tanase  •  01 Martie 2020, 10:08

Ce s-a întâmplat la acest meci , trebuie să fie arătat la adunările de la ligă și federație că oamenii să tragă învățăminte . Conducătorii de echipe să nu mai de-a apă la moară galeriilor . Să te tot uiți la acei conducători care au făcut front comun și stăteau în aceea ploaie torențială , că să le arate unor *** din propria galerie că nu e corect ceea ce fac .De luat aminte sit învățat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Martie 2020, 09:12

„Ultrașii îl acuză de crearea unui club artificial, atipic în peisajul fotbalistic german...” Adică un fel de Universitatea Olguța? Sau Academia Stavrid?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează