INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC PORTO

VIDEO+FOTO Iker Casillas a fost externat după infarctul suferit săptămâna trecută » Declarații emoționante: „Oricât de greu mi-ar fi, o să zâmbesc!” + ce a spus despre revenirea pe teren

Iker Casillas și soția lui, Sara +5   FOTO
Iker Casillas și soția lui, Sara

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 17:45

Iker Casillas, 37 de ani, a fost externat azi, la cinci zile după ce a suferit un infarct miocardic acut la un antrenament al celor de la FC Porto.

Goalkeeper-ul a fost vizibil emoționat în fața jurnaliștilor și a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare în ultimele zile. 

„Acum câteva zile mi s-a întâmplat ceva. E ceva ce poate păţi oricine, în orice moment din viaţă. S-a întâmplat să păţesc eu asta.  Mi-e greu să vorbesc, dar în acelaşi timp trebuie să fiu recunoscător, pentru că am avut mult noroc.

Oricât de greu mi-ar fi să zâmbesc acum, o să o fac. Sunt puţin emoţionat să văd atâta lume care a venit aici să-mi arate afecţiune. Le mulţumesc tuturor care au contribuit la transportarea mea cât mai rapidă la spital, pentru a diminua cât mai mult efectele infarctului pe care l-am suferit”, a spus Iker.

„Nu știu ce îmi rezervă viitorul!”

Totodată, Casillas a fost reticent în a oferi detalii despre momentul în care va reveni pe teren.

„Sunt mult mai bine acum. Voi face o pauză de câteva săptămâni, poate chiar de câteva luni, nu ştiu. Adevărul e că nici nu mă interesează. Important e să fiu aici. Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul. Important era să fiu aici şi să pot vorbi liniştit despre asta. Vă mulţumesc pentru răbdare şi ne vedem în curând! Vă pot povesti, iar voi puteţi vedea că sunt bine”, a mărturisit portarul. 

Vezi și: Iker Casillas primește o veste proastă de la un reputat doctor spaniol: „Nu va mai juca fotbal profesionist”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează