INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMERICA DE SUD

VIDEO + FOTO Imagini fabuloase din Copa Libertadores » River Plate a cîștigat trofeul într-o atmosferă cum nu s-a mai văzut!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 august 2015 18:17

River Plate s-a impus cu 3-0 pe teren propriu în returul finalei cu Tigres din Copa Libertadores, după 0-0 în tur, în Mexic.

Meciul a fost unul trăit la intensitate maximă de fanii argentinieni care au umplut pînă la refuz arena din Buenos Aires și au creat o atmosferă fantastică. Favoriții nu i-au dezamăgit. Alario a deschis scorul în minutul 45, Carlos Sanchez a făcut 2-0 din penalty în minutul 75, iar Ramiro Funes Mori a stabilit scorul final în minutul 79.

După ce au primit trofeul, jucătorii și antrenorii au sărbătorit pe arena "El Monumental" cu zecile de mii de fani, apoi suporterii s-au îndreptat spre centrul orașului, unde au continuat să celebreze victoria pînă dimineață.

River Plate: Barovero - Mayada, Maidana, Ramiro Funes Mori, Vangioni - Sanchez, Kranevitter (Lucho Gonzalez 82), Ponzio, Bertolo - Cavenaghi (Pisculichi 77), Alario (Driussi 69)
Rezerve: Chiarini - Alvarez, Martinez, Saviola
Antrenor: Marcelo Gallardo

Tigres: Guzman - Jimenez (Guerron 77), Juninho, Rivas, Jorge Torres - Arevalo (Duenas 65), Pizarro - Damm, Rafael Sobis, Aquino - Gignac
Rezerve: Palos - Jose Torres, D. Alvarez, Briseno, Viniegra
Antrenor: Ricardo Feretti

Iată imaginile memorabile ale serii:

 Așa au fost primiți jucătorii la intrarea pe teren 

 

UN RECIBIMIENTO QUE NO SE VA A OLVIDARSomos campeones de américa, somos los mejores, lo esperamos y lo soñamos, y lo...

Posted by La Página Millonaria - River Plate on Thursday, 6 August 2015

Golurile

Alario

Sanchez

Funes Mori

Turul stadionului cu trofeul 

Acordarea trofeului

3 trofee Copa Libertadores are River: 1986, 1996, 2015

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
fancraiova
fancraiova  •  07 August 2015, 10:28

Sunt fan boca dar respect river felicitari au fost mai buni anu asta poate la anu se impune boca

871029812984348
Bogdan Bruzlea  •  07 August 2015, 00:37

Incredibil succesul acestei echipe! In urma cu cativa ani retrograda pentru prima oara in 115 ani de existenta. Acum, sunt campionii Americii latine. Au renascut din propria lor cenusa. Monumentali de`a dreptul. :)

bvd_magheru
bvd_magheru  •  06 August 2015, 21:52

Fotbalul sud american imi incinta privirea mai ales cel argentinian . Personal simpatizez cu boca juniors dar stiu bine ca si river plate are multi fani , multi nebuni in tribune . O tzara care are citeva campionate mondiale in palmares , o tzara care exporta jucatori de valoare la marile cluburi din europa de zeci de ani de zile . O tzara care la dat pe kempes , di stefano, maradona .RESPECT RIVER PLATE !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează