INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VILLARREAL

VIDEO + FOTO Întâmpinată cu "pasillo", Barcelona n-a avut milă de Villarreal pe care a demolat-o, scor 5-1! Supergol pentru Dembele

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 23:14

Deja campioană, Barcelona a făcut instrucție cu Villarreal într-un meci disputat pe teren propriu, scor 5-1. Acest meci a fost unul special pentru Iniesta, care a fost premiat de Mario Gaspar, căpitanul oaspeților.

VEZI AICI VIDEO!

Acesta i-a oferit un submarin galben din partea clubului Villarreal, Iniesta fiind la ultimele meciuri în tricoul Barcelonei. De asemenea, meciul a fost precedat de un alt moment deosebit.

Jucătorii Barcelonei au avut parte și de pasillo (gardă de onoare) din partea fotbaliștilor de la Villarreal, lucru evitat de fotbaliștii lui Real Madrid înaintea meciului din runda precedentă.

Coutinho a deschis scorul după doar 11 minute. Mijlocașul brazilian a fost atent la o minge respinsă în față de Asenjo și a trimis din apropiere în plasă. Paulinho a făcut 2-0 peste doar 5 minute. A fost servit excelent de Digne și a pus latul în 5 metri având toată poarta goală în față.

Și Messi a înscris în minutul 45. Iniesta a trimis o pasă incredibilă peste toată apărarea oaspeților, iar argentinianul a trimis frumos, cu latul, la colțul lung.

Imediat după pauză (54) Sansone a înscris pentru Villarreal. De fapt a fost lovit de o minge trimisă spre poartă de Fornals și l-a păcălit pe Cillessen.

Finalul de meci i-a aparținut lui Dembele. A reușit să înscrie de două ori în minutele 87 și 90+3. Prima dată din 3 metri, cu poarta goală, după o minge pusă pe tavă de Rakitici, iar a doua oară a realizat o cursă de senzație de peste 50 de metri, a driblat doi adversari și a marcat cu o scăriță superbă.

Barcelona are 90 de puncte după 36 de meciuri, cu 15 peste Atletico Madrid, formație aflată pe locul 2. Catalanii au marcat 94 de goluri în acest sezon. Villarreal este pe 6, loc de Europa League, cu 57 de puncte.

ECHIPELE DE START:

Barcelona: Cillessen - Nelson Semedo, Pique, Vermaelen, Digne - Paulinho, Busquets, Iniesta - Dembele, Messi, Coutinho

Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Alvaro Gonzalez, V. Ruiz, Jaume Costa - Trigueros, Hernandez - Castillejo, Fornals, Cheryshev - Bacca

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează