INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO King Kane! Tottenham a distrus-o pe Liverpool în duelul-vedetă al rundei în Premier League. Maradona a aplaudat în picioare

Kane a fost schimbat în minutul 88, pentru a fi aplaudat de întregul stadion. FOTO: REUTERS +7   FOTO
Kane a fost schimbat în minutul 88, pentru a fi aplaudat de întregul stadion. FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 19:39

Harry Kane i-a spulberat pe "cormorani": ”dublă” și pasă decisivă în Tottenham - Liverpool 4-1, din etapa a 9-a a Premier League. Maradona l-a aplaudat în picioare pe atacantul londondezilor. 

Impunător acest Harry Kane. Nu degeaba Real Madrid și l-a fixat ca obiectiv. Azi s-a jucat efectiv cu apărarea lui Liverpool. Chiar în debut, plecat de la limita ofsaidului, a profitat de ieșirea neinspirată a portarului Mignolet: 1-0. Iar după ce l-a servit impecabil pe Son, pentru 2-0, a închis și tabela, la 4-1. Iarăși o fază la care amfitrionii trebuie să-i mulțumească lui Mignolet.

Încântat, Maradona, prezent în tribună, l-a aplaudat pe Kane în picioare. Dar și pe Dele Alli, care a făcut 3-1 înaintea pauzei, din pasa "cormoranului" Joel Matip! Liverpool? O singură tresărire, Salah. Mult prea puțin pentru a emite pretenții pe Wembley. 

8 goluri în 9 etape a dat Kane în acest sezon din Premier. Are 13 în total, cu cele 5 din Ligă

VIDEO cu golurile partidei

Grație victoriei, Tottenham a acumulat 20 de punce, consolidându-și poziția a treia din Anglia. "Spurs" este la egalitate cu Manchester United, ocupanta locului doi.

De partea cealaltă, Liverpool se confruntă cu un nou sezon mult sub așteptări, "cormoranii" situându-se pe locul 8, cu 13 puncte. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează