INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Mourinho, cel mai aplaudat om al zilei pe Stamford Bridge

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 17:19

Guus Hiddink a fost numit oficial ca antrenor al lui Chelsea în locul lui Jose Mourinho, care a plecat joi de la cîrma echipei.

VIDEO

Olandezul nu a stat pe bancă la meciul de azi cu Sunderland, iar fanii au ținut să-și demonstreze încă o dată atașamentul față de Mourinho.

Aceștia i-au strigat secunde în șir numele antrenorului portughez și s-au arătat dezamăgiți de gestul lui Abramovici de a-l da afară. 

Guus Hiddink a stat în tribună alături de de Abramovici și Drogba.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
melcul_furios
melcul_furios  •  19 Decembrie 2015, 18:53

I-au scandat numele inainte de meci sau dupa ce au castigat in sfarsit, si inca cu 3-1? Probabil suporterii preferau antrenorul si sa piarda fiecare meci, nu? Articole seci, fanii unei echipe vor ca echipa sa castige, nu conteaza antrenorul sau un jucator anume, cand echipa pierde meci dupa meci nu mai e nimeni iubit.

victor33
victor33  •  19 Decembrie 2015, 18:29

"I-au scandat numele secunde in sir", vreo trei, mai exact. Cam atat iti ia sa-i pronunti numele. Urmat, apoi, de diferite expresii licentioase. Duca-se linistit. Dar eu nu-nteleg care-i faza cu Simeone, din alt articol. Pai, Guus instalat deja de ieri, azi e acolo, iar Simeone pune conditii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează