INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO&FOTO Noul clip hot al Larissei Riquelme

Larissa Riquelme continuă implicarea în fotbal +38   FOTO
Larissa Riquelme continuă implicarea în fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 11:50

Larissa Riquelme i-a cucerit definitiv pe brazilieni. Devenită celebră datorită apariţiilor sale cu telefonul mobil ţinut în decolteul generos la Mondialul din 2010, modelul paraguayan reintră în atenţie printr-un clip în care promovează echipamente de fotbal.

Vezi jos mai multe imagini cu Larissa.

Se mişcă foarte repede şi uşor. În 34 de secunde, Larissa pozează, apoi îmbracă şi dezbracă tricoul a nu mai puţin de 9 formaţii din Brazilia: America, Central, Petrolina, Porto, Serra Talhada, Araripina, Belo Jardim, Ypiranga şi Salgueiro. Acesta este un spot comun al sponsorului acestor echipe, Rota do Mar.

Vezi mai jos noua reclamă cu Larissa Riquelme.

Iniţial, frumoasa paraguayancă de 27 de ani fusese angajată doar pentru America, dar prezenţa sa a fost atît de convingătoare încît responsabilii Rota do Mar, firmă de îmbrăcăminte şi de echipamente sportive, au decis să extindă acţiunea la toate cele 9 grupări cu care colaborează în statul Pernambuco.

90-59-94 sînt dimensiunile Larissei Riquelme, născută la Asuncion

 

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
chitucu
chitucu  •  02 Martie 2012, 22:15

WAZZUB intenţionează să fie un "rival" pentru companii precum Google sau Facebook care produc miliarde de dolari în fiecare an doar pentru că noi le utilizăm serviciile și promite să împartă profitul cu membrii înregistraţi până la data lansării oficiale. Nu ai nimic de pierdut. Inregistrează-te folosind următorul link: signup.wazzub.info/?lrRef=76739790

Vezi toate comentariile (1)
Comentează