INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JAPONIA

VIDEO+FOTO Oficial! Iniesta, prezentat la Vissel Kobe în fața a 300 de ziariști. ”Am avut multe oferte, dar Japonia e o țară frumoasă, cu o cultură la fel de frumoasă”

Foto: Reuters +11   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2018 12:44

Spaniolul a ajuns ieri în Japonia, venind cu avionul patronului Mikitani, și azi a semnat contractul pe trei sezoane într-o transmisie live la TV. ”Iniesta va fi o inspirație pentru fotbalul japonez”, a declarat proprietarul companiei Rakuten

De ieri, de când Iniesta postase pe rețelele de socializare poza din avionul lui Hiroshi Mikitani și un mesaj elocvent - "Spre noua mea casă, alături de un prieten" -, era limpede care e destinația fantasticului mijlocaș spaniol.

După 22 de ani la Barcelona, 16 numai la prima echipă blaugrana, Andrés se mută în Japonia, unde va juca până în 2021. Trei sezoane la Vissel Kobe.

Magicianul din Fuentealbilla, în vârstă de 34 de ani, a fost prezentat ieri în Țara Soarelui Răsare într-o conferință de presă transmisă live de televiziuni. Și la care au participat 300 de jurnaliști!

"Am avut multe oferte, dar Japonia este o țară frumoasă, cu o cultură la fel de frumoasă", declarat Iniesta, încântându-i pe ziariștii niponi. În timp ce Mikitani, proprietarul lui Vissel și al companiei Rakuten, sponsor principal al Barcelonei, a prevestit: "Andrés va fi o inspirație pentru fotbalul japonez".

Prima întânire a ibericului cu fanii roșiilor va fi sâmbătă, pe Noevir Stadium. O arenă cu 30.134 de locuri. Și intrarea va fi liberă. 

27.000.000 € va fi salariul anual al lui Andrés Iniesta la Vissel Kobe

"E o nouă provocare în carieră, un transfer foarte important. Proiectul Vissel Kobe mi s-a părut cel mai interesant. Respect fotbalul japonez, vreau să-l fac și mai bun" Andrés Iniesta, mijlocaș Vissel Kobe

"Iniesta e unul dintre cei mai respectați fotbaliști. A marcat golul datorită căruia Spania a cucerit titlul mondial în Africa de Sud. Prezența lui aici va avea un mare impact!" Hiroshi Mikitani, proprietar Vissel Kobe

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dumiwow
dumiwow  •  25 Mai 2018, 10:12
Postat de Sorin Gane pe 24 Mai 2018, 14:42

DA DA JAPONIA E O TARA FRUMOASA , CULTURA , BLA BLA BLA -- CU BANI MULTI ! ASTA A UITAT SA SPUNA .

Bani multi gasesti in multe tari tataie,dar ce gasesti in Japonia nu gasesti oriunde si fiecare ii liber sa decida ce face cu viata sa.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Mai 2018, 14:46
Postat de Sorin Gane pe 24 Mai 2018, 14:42

DA DA JAPONIA E O TARA FRUMOASA , CULTURA , BLA BLA BLA -- CU BANI MULTI ! ASTA A UITAT SA SPUNA .

tara frumoasa, cultura frumoasa si oferta cea mai mare de salariu :)

1461177693935533
Sorin Gane  •  24 Mai 2018, 14:45

DAPA PAREREA MEA , S-A CAM LUAT RAZNA CU SALARIILE ASTEA ASTRONOMICE ! CE POATE FACE PENTRU 27 DE MILIOANE ? NICI UN SPORTIV DIN LUME NU MERITA BANII ACESTIA .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează