INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Pasul greșit al lui Tottenham care poate trimite titlul pe Stamford Bridge » Chelsea se poate distanța la 7 puncte de Spurs, cu trei etape înainte de final

Foto: Guliver/GettyImages +19   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 09:11

Tottenham a pierdut meciul disputat în deplasare cu West Ham, scor 0-1, și rămâne la patru puncte în spatele celor de la Chelsea, în condițiile în care echipa lui Conte are un meci mai puțin disputat.

Lanzini a marcat unicul gol al partidei de pe Stadionul Olimpic din Londra, în minutul 65 (VIDEO cu reușita) și Tottenham a ratat șansa de a se apropia la un punct de liderul din Premier League.

Spurs avea o serie de 9 victorii în Premier League, ultima înfrângere fiind înregistrată pe 11 februarie, scor 0-2 pe Anfield, cu Liverpool.

În cazul în care se impune cu Middlesbrough, echipa aflată pe penultima poziție în clasament, Chelsea poate majora diferența față de principala urmăritoare la 7 puncte, cu trei etape înainte de final.

În ultimele trei meciuri, echipa lui Conte are nevoie de o victorie pentru a-și asigura matematic titlul, în condițiile în care Spurs nu ar face niciun pas greșit. 

Programul ultimelor 3 etape

  CHELSEA  TOTTENHAM
Etapa 37 West Bromwich (d) Manchester United (a)
Restanță Watford (a) Leicester (d)
Etapa 38 Sunderland (a) Hull City (d)

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează